2777
2789

سریه اخلاقهای بدی که داره  دلم نمیخاست بیادخونمون چون ازهمه چی ایرادمبگیره انگارمیخاداعتمادبنفسم روخوردکنه من همیشه موردتحسین مادرشوهروخواهرشوهرم بودم ولی این خانم فقط منواخلافاموآشپزی مو خانه داریموزیرسوال میبره بعدکلی گله گزاری که ازمهمان می‌ترسی وفلان، ، دعوتش کردم تا۵غروبم خواهرشوهرم بود میوه عالی ودسروتنقلات خربدم تادستش بهانه ندم شیرینی خونه گی پختم بعدش قایم کردم طفلک خواهرشوهرم نبینه دیزاینش بهم نخوره زن داداشم غربزنه بهرحال کلی زحمت کشیدم ازلحظه وروردغرزدحتی کشوهای کابینت روبازکردیه عیبی پیداکنه مرباها تست کردیعنی دوتاچشم داشت دوتاقرض کردچیزی ازقلم نیفته ازدسروتاشیردستشویی که چرااب نمیده گلایه کرداخرکارروکش کابینت روباناخنش کندگفت توفک میکنی تمیزی چرا زیرش جرم بسته؟ کاهوروخوب بشورماحساس مریض میشیم من فقط سکوت کردم چون مهمانم بودولی توپم پرشد ولی بخاطر داداشم وحرمت مهمان بودن شون فقط حرص خوردم حرف نزدم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
کیو میگی

زن داداشش

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدصبح زنگ زدتوتوی خمیرت تخم مرغ می‌ریزی منم کلی ذوق وشوق گفتم آره گفت چرامیزاری فریزت ؟گفتم خب من همیشه میزارم بعدخمیرموقه مهمان دارم میزارم توفرچون ۵جورشیرینی سخته بخای همون موقه درس کنی گفتم خب مگه مریض میشن گفت آره من داداشت از دیشب اسهال شدیم

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
چقدر بعضیا بد داستان تعریف میکنن. سه بار خوندم تا فهمیدم زن داداشش و میگه

زن داداشم   

بعدصبح زنگ زدتوتوی خمیرت تخم مرغ می‌ریزی منم کلی ذوق وشوق گفتم آره گفت چرامیزاری فریزت ؟گفتم خب من ه ...

این. مال. قبلا نیست؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بعداقامنم توپم پرگفتم یعنی چه عوض تشکرته حتمن ازنون خامه ای های بازاره گفت ماازاون نخوردیم گفتم پس ۲۰تابودخوردین نوش جونتون اگه شمانخوردین پسرمووشوهرم نخوردن  شیرینی هاروکی خوردگفت نه ۱۵تابود   

منم زدم به سیم آخر گفتم من دیشب حس کردم ماموربهداشت خونمون اومده کلی گله کردم اونم گفت ای کاش پام میشکست نمی اومدیم خونتون 

یاخدا انسان هم انقدر بیشعور توهم یه روز شده سر زده برو خونشون حتما انقدر عیب بگیر از اخلاقش اشپزیش همچی بعدم بگکو شما چقدر بیفرهنگید و بیاید بیرون اه حالم بهم خورد

چشم ها دریچه ی روحن!...