2777
2789
عنوان

زن بابام

241 بازدید | 16 پست

مثل اینکه شوه ‌عمم پرش کرده پاشدم با عمم اومدن خونم بعد هیچی نه سلام ن علیکی شوهر عمم اخرشم سرش عین چی انداخت پایین و رفت 

آخه من به گوشی بابام اس ام اس دادم اس ام اس ها درمورد زن بابام بود هرچی از ذهنم دراومد  بعد زن بابای عفریتم گوشی بابامدیده احتمالا ب اونا گفته اینم اینجور یه با من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا سعی کردی باهاش از در دوستی وارد بشی ؟بدی و کینه ها و کدورت های قدیمی رو بریز دور 

سعی کن باهاش معمولی باشی 

اگرم نمیتونی کامل ارتباطتو باهاش قطع کن پدرتون گاهی برو ببین ولی ول کن زندگی اون بیچاره ها و بخدا اوناهم حق زندگی دارن 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
زن بابام حق نداشت گوشب بابام ببینه اره اصلا من گناهکارم من رفتم سر زندگی ی مرد زن دار واسش عشوه میام

فک کردم مادرت طلاق گرفته یا در قید حیات نیست ک زن بابا داری

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
دوست من نامادريش اذيت ميكرد سازگار نبود باهاش اخرمامان گفت من برنميگردم به بابات و نگه نميدارمت پس ب ...

عه طفلک از اینجا مونده از اونجا رونده حالا مجبوره تحمل کنه 

اینم خیلی اذیتم کرده ایشالله کربلایی اورد سرم سر خودش بیاد 

زن بابام حق نداشت گوشب بابام ببینه اره اصلا من گناهکارم من رفتم سر زندگی ی مرد زن دار واسش عشوه میام

الان زن بابات ديگه حق داره گوشى همسرش ببين 

مگه نميگى زن بابات بعد ميگى اومد وسط زندگى مامان وبابات 

عه طفلک از اینجا مونده از اونجا رونده حالا مجبوره تحمل کنه اینم خیلی اذیتم کرده ایشالله کربلایی اورد ...

زن بابا اذيت نداشت مهربون سن كم  بود 

دوست من اذيت ميكرد موهاى زن بابا ميكشيد ميزد زن باباش داد بيدادميكرد سر زن بابا هرروز گريه مينداخت زن باباش 

الان زن بابات ديگه حق داره گوشى همسرش ببين مگه نميگى زن بابات بعد ميگى اومد وسط زندگى مامان وبابات

نه هیچ حقی نداره اره دیگه گفته به همسایه ها زنش طلاق داده ولی عفریته ولی مامانم هست طلاق نگرفته