2777
2789

ولی برا اینکه ببریش باید دوتا ساعت ست ببری تخفیف خورده ۱۳۰۰ 

گوشی هم مدلش سامسونگ آ صفر پنج بود منم ذوق زدهعه😐😐😐👌 ولی پولشو نداشتم😂 پنج دقیقه بعد گروه دوستانم چک کردم دیدم یکی گفت برا گوشی بهم زنگ زدن و...... خلاصه یکی دیگ بهش گفت ن ن نگیر😂 ب منم زنگ زدن گرفتم دوتا ساعت آشغاااال و هیچ گووشی هم نبود بشوم گفتم گفتن پول ساعت دادی ساعت و بردی و تمام 😏😏

واسه شمام پیش اومده ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ترفند برا حداقل ۲٠ سال پیشه  مگه هنوزم هستن کسایی که گولشونو میخورن  

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

به شوهر منم زنگ زده بودن نمیدونم چی برنده شدی بیا یه سرویس قابلمه بخر بعد جایزت رو بگیر زنگ زد به من گفت گفتم بگو برو بابا مایتابه هات رو دستت باد کرده نمیدونی چطوری بندازی به مردم ما مایتابه لازم نداریم جایزه میدی بده نمیدی خدانگهدار 

اینا ترفند کلاهبرداری و اب کردن جنس خودشونه چیزی ک برنده بشی نیاز ب پول نداره همش الکیه

دقیقااا واقا اگ برنده شدن واقعی باشه دیک پول دانش مالع چیه؟!!😂😂

به شوهر منم زنگ زده بودن نمیدونم چی برنده شدی بیا یه سرویس قابلمه بخر بعد جایزت رو بگیر زنگ زد به من ...

دمت گرم اگ جایزس خا این لوس بازیها چیه دیگ 😏😏 بده 

اینا فقط قصدشون فروختن ساعتهاست(ممکنه ۱۳۰۰ بدی بعد ساعت بچگونه ۲۰۰ تومنی بفرستن)

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹