2777
2789

من یه هفته هس دور ناف خیلی درد میکنه بعد دردش پخش میشه زیرشکمم ومعدمم درد میکنه رفتم دکتر سونو شکم ولگن دادم گفتن قیمت دهانه رحم یکم اب جمع شده ولی میترسم اپاندیس باشه؟چون دور نافم هنوز درد میکنه توی سونو شکم ولگن اپاندیس تشخیص نمیدن؟؟؟سونو اپاندیس فرق میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ازمایش خون مشخص میشه یا سونو؟؟؟

ما کلا بخاطر اینکه خاهرم ی بار آپاندیس داشت و دکترا دیر تشخیص دادن و آپاندیسش ترکید،  بعد اون قضیه شکم هر کدوم از اعضای خانواده ک درد بکنه فوری آزمایش آپاندیس میدیم از ترسمون 

برا همینه ک میدونم اپاندیس فقط با ازمایش خون مشخص میشه

بزن نت شاید اونجام ی چیزایی نوشته باشع

ما کلا بخاطر اینکه خاهرم ی بار آپاندیس داشت و دکترا دیر تشخیص دادن و آپاندیسش ترکید، بعد اون قضیه ش ...

درد اپاندیس یه هفته طول میکشه؟؟چون دور نافم درد میکنه ومیره به سمت راستم یکم ترسیدم دکتر برای شنبه بهم نوبت داده

درد اپاندیس یه هفته طول میکشه؟؟چون دور نافم درد میکنه ومیره به سمت راستم یکم ترسیدم دکتر برای شنبه ب ...

عزیزم چرا قضیه رو سختش میکنی.. 

شما پیش دکتر عمومی هم بری اون آزمایش آپاندیس رو برات مینویسه 

آزمایش آپاندیس هم جوابشو فوری میدن همیشه 😑

خیالت از اپاندیس راحت شدو جواب آزمایش منفی شد، شنبه برو اون دکتری ک وقت داری جاهای دیگه ت رو بررسی کنه 😮‍💨