2777
2789

من یه دوست دارم ک همسایه هم بودیم حالا اون شوهر کرده رفته به شهر دیگه زندگی خوبی هم داشت تا اینکه این بازی همس... اومد، اقا شوهرش ازش میخواد که با شماره دوستم روی گوشی خودش تلگرام نصب کنه ک لینکش بزنه و خلاصه شوهره رو گوشی خودش با شماره دوستم تلگرام نصب میکنه و چند روزی میگذره و رفتار پسره عوض میشه...

خا

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا بهونه ست آدم نباید بیدی باشه که به هر بادی بلرزه

همستر نبود یه چیز دیگه ...

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خلاصه به من زنگ و قضیه رو تعریف کرد ک میترسم کسی به تلگرامم پیام بده و اینا و این خط مال خیلی سال پیش و دوران مجردیشه و نمیدونم چرا اصلا نگهش داشته و چطوری میتونم حذفش کنم من بهش گفتم اگ خبری بود تا الان صداش در اومده بود و دلیت اکانت بزنی بیشتر مشکوک میشه

خوب.... 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔