2777
2789
عنوان

گوش و خانواده شوهر

215 بازدید | 22 پست

بچه ها من میخام ازدواج کنم . یکی از گوشام از بچگی بسته اس ینی شکل اولیه شو داره اما بسته اس یکی ببینه دقت کنه می‌فهمه. 

نامزدم گفتم و مشکلی نداره گفت رو خودت عیب نذار

خانواده شوهرم ازون خانواده ها حساسن من چیکار کنم نفهمن🤦🏼‍♀️ همیشه ک نمیشه شال بپوشم .

مامانم میگه نذار ببینن موهات بلنده میاد روش ولی میترسم من

زندگیم احسان پسرم ❤️

بنظرم همون اول بفهمن بهتره تا اینکه تا آخر عمرت اونو قائم کنی و استرس بکشی چیز خاصی نیست که بگید بهشون بهتره

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس عزیزم این نقص نیست اعتماد به نفس داشته باش کسی هم اکر فهمید براش توضیح بده وقتی شوهرت مشکلی مداره

نگران بقیه نباش

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
بنظرم همون اول بفهمن بهتره تا اینکه تا آخر عمرت اونو قائم کنی و استرس بکشی چیز خاصی نیست که بگید بهش ...

نمیتونم بگم افکارشون خیلی قدیمیع عیب میذارن روم مراسم میریزن بهم

شوهرم اینجوری نیست فقط

زندگیم احسان پسرم ❤️

نذار هیچ چیزی از زندگیت یواشکی باشه اگه قراره بخاطر گوش بهت بگن نه همون بهتر برن چطور اگه یه وقت شوهر هر بلایی سرش بیاد زنش ول کنه بره میگن زن خوبی نبود پس اگه قراره بخاطر گوش برن پس نه مرد خوبی هست نه خانواده خوبی 

مهم همسرته ، اگه یه وقتم خواستی بگی طوری نگو که ضعف حساب بشه با اعتمادبنفس بگو

اگ دیدن بگم یکم ازونیکی گوشم کوچیک تره

اینجوری بهتر نیست؟ تا ندیدن نگم

زندگیم احسان پسرم ❤️

عزیزم اصلا نگران نباش چون اصلا مشکل بزرگی نیست ، موهاتو بزار رو گوشات نزار بفهمن،  راستی میتونی عمل هم کنی که درست بشه ، عملش هم خیلی ساده اس و با بی حسی عمل میشه 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
عزیزم اصلا نگران نباش چون اصلا مشکل بزرگی نیست ، موهاتو بزار رو گوشات نزار بفهمن، راستی میتونی عمل ...

اره رفتم دکتر گفت دست بزنم بهش ممکنه عصب صورتت از بین بره منم ترسیدم 

زندگیم احسان پسرم ❤️
اگ دیدن بگم یکم ازونیکی گوشم کوچیک ترهاینجوری بهتر نیست؟ تا ندیدن نگم

الان طبیعیه واسه اینا استرس داشته باشی ، ولی اصلا چیز مهمی نیس میتونی بعدها که خودتو حسابی تو دلشون جا کردی بگی یا تا متوجه نشدن نگی