2777
2789

دوستان من خوابگاه زندگی میکنم

هفته پیش یه بسته سفارش داده بودم که توی اپلیکیشن نشون میداد بسته رسیده ولی وقتی رفتم از نگهبانی بسته رو بردارم بسته اونجا نبود

(اینجاهم مرسومه که پستچی وقتی بسته رو تحویل میده زنگ‌میزنه به صاحب بسته کدی که اس ام اس اومده رو ازش میپرسه بعدش تحویل نگهبانی میده و میره؛ ولی این پستچی نه به شخص نگهبان تحویل داده و نه به من زنگ زده بابت پرسیدن کد، فقط گذاشته رو‌ میز و رفته به گفته خودش)

خلاصه من با مسیولین خوابگاه صحبت کردم اونا هم پیام گذاشتن داخل گروه که اگه کسی اشتباهی بسته رو برداشته بیاره تحویل بده

(اولین بار بود به همچین مشکلی برمیخوردیم هیچوقت این اتفاق نیوفتاده بود تا حالا)

یکم بعدش پستچی بهم زنگ زد که خانم من گذاشتم رو میز رفتم، الان اگه شما از بسته صرف نظر نکنید پول اون بسته رو از حقوق من کم میکنن (پولش آنچنان چیز زیادی نیس ۳۰۰ هزار تومنه)

منم گفتم شما نه به شخص نگهبان تحویل دادید و نه با من تماس گرفتید، همینجوری ول کردید به امون خدا رفتید

گف خب بسته ها زیاده برا همون زنگ نزدم

گفتم این دیگه مشکل من نیس

الان سوالم از شما اینه که آیا به نظرتون درستش چیه؟ که صرف نظر کنم از بسته ام یا حقمو بگیرم هرچند ناچیز؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولتو بگیر .از کجا معلوم خودش برنداشته باشه

خودش که فک‌نکنم برداشته باشه، ولی من فکرم میره به دخترای خوابگاه حتی شده ۱درصد اگه چنین چیزی باشه اون وقت مقصر کیه؟ من؟ یا پستچی که بدون اطلاع و‌تماس گذاشته و‌رفته؟

هر چند تا الان همچین اتفاقی نیوفتاده بود تو این خوابگاه در عرض این چند سال