2777
2789

امروز روز رقیه س هست نذر کن 

برای بچه های بی بضاعت به هر تعداد تونستی خوراکی یا گل سر یا عروسک بدی 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز روز رقیه س هست نذر کن برای بچه های بی بضاعت به هر تعداد تونستی خوراکی یا گل سر یا عروسک بدی

چجوری نذر رقیه کنم 

تو دلم چی بگم مثلا اول نذر کنم یا وقتی حاجت روا شدم نذر بدم؟

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙
چجوری نذر رقیه کنم تو دلم چی بگم مثلا اول نذر کنم یا وقتی حاجت روا شدم نذر بدم؟

اره دیگه چجوری نداره 

خب تو دلت نیت کن 

هر وقت حاجت گرفتی ادا کن نذر رو 

ببین هیچ روش خاصی نداره فقط با دل شکسته خدا و صاحب این روزا امام حسین و اولادش رو صدا بزن 

ایشالا حاجت روا 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
نذر خانم ام البنین صد تا حمد نذر نمک دعای نادعلی کبیر خیلی خوبه من با اینا حاجت گرفتم

نذر خانم ام البنین رو میشه بگی چجوریه 

نذر خانم ام البنین رو میشه بگی چجوریه

منم تازه شناختم فکرشم نمی‌کردم جواب بده.صد تا حمد نذر کردم برای حاجتم فرستادم به ایشون صد تا حمد هم بعد گرفتن حاجت دو روز نشده جواب گرفتم.تو‌نت هست

منم تازه شناختم فکرشم نمی‌کردم جواب بده.صد تا حمد نذر کردم برای حاجتم فرستادم به ایشون صد تا حمد هم ...

خدا خیرت بده منم انجام میدم توکل به خدا

نذر برای حضرت ٱم البنین س خیلی خیلی عالیه با نذر صلوات یا سوره حمد و... هر چه در توان باشه 

ولی خیلی مجرب مجرب 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

هر کس به «تو» متوسّل شد «آقا» شد!

عالم ربانی محمدباقر نخعی مازندرانی رحمة الله علیه:

آیت الله حسنعلی نخودکی اصفهانی قدس سِرّه:

مرحوم حاج ملّا علی کنی رضوان الله علیه در کربلا، در مدرسهٔ حسن‌خان، به کمال سختی و تنگدستی می‌گذرانید. متوسّل به حضرت حرّ شهید علیه السلام گردید. چند هفته شب‌های چهارشنبه به زیارت آن حضرت مشرّف می‌شد.

شبی در خواب دید آن شهید سعید فرمود:

فردای همان روز، مؤمنی پیدا شد قنات آبی به ایشان بخشید. دیگری آمده یک ساله بیست و پنج تومان اجاره کرد. به همان پول، خود را به طهران رسانید. سال دیگر، قنات را یک ساله چهارصد تومان اجاره داد.

آیت الله سید هادی حائری رحمة الله علیه:

نسیم های گره گشا، ج ١، نسیم ١٧٧.

🎙آیت الله سید عبدالله فاطمی نیا رضوان الله علیه:

#توسل

#حر_بن_یزید_ریاحی

#حر_ریاحی

#فاطمی_نیا

#نخودکی_اصفهانی

#صلوات

#نسیم_های_گره_گشا

به روح با کرامت جناب حُرّ بن یزید ریاحی سلام الله علیه صلواتی هدیه بفرمائید.

salavatnameh کانال در تلگرام 

ketab_salavatnameh

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧