2777
2789

من 17 هفته و 3 روزمه امروز نوبت دکتر داشتم و دکترم فقط برام سونوی انومالی نوشت 

ولی اینجا دیده بودم بعضی ها میگن که ازمایش خون هم باید داد ؟ 

میخواستم بدونم ایرادی نداره دکتر برام ننوشت ؟

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی خوب باشه  نمیفرستن غربالگری دومو  منو یه قسمتشو فرستاد همون لوله عصبی کواد مارکر

تو ان تی همه چیز نرمال بود یعنی برای همین ننوشته ؟ لازم نیست؟

تو ان تی همه چیز نرمال بود یعنی برای همین ننوشته ؟ لازم نیست؟

ازمایششم که دادی 

اگه اونم اوکی بوده باشه حله 

بعضی دکتر نمینویسن 

برا منم گفتم فقط کواد ماکر نوشت شصت تومن شد

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

ازمایش مال حدود هفته ۱۵ ۱۶ هست که اگه غربالگری اول خوب باشه نمیفرستن دکتر منم به اختیار خودم گذاشت و ...

اخه از من نپرسید فقط گفت باید سونو انومالی و انجام بدم منم یادم رفت برای ازمایش بپرسم وقتی اومدم خونه یادم اومد

اخه از من نپرسید فقط گفت باید سونو انومالی و انجام بدم منم یادم رفت برای ازمایش بپرسم وقتی اومدم خون ...

پرسیدنی نیست که حتما دیده ازمایش غربالگری اولت خوبه دیگه ننوشته نگران نباش اون برای موارد های ریسکه بیشتر

شکرت که می گویم شکرت

معمولاً اگه غربالگری دوم داشته باشی زمانش با آنومالی تقریبا یکی میشه ... اون آزمایش خونو میگن .. حالا اگه شما غربالگری اولت خوب خوب بود دیگه دومو نمی دن ... مال من ریسکش متوسط شد دومو رفتم