سلام .ممنون میشم اگر کسی روان شناس واقعا خوب برای بیش فعالی بچه ها میشناسه بهم معرفی کنه که واقعا به صورت عيني و عملی ازش راضی بوده باشین و تغیرات مثبت حاصل شده باشه. برام واقعا مهمه حياتيه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم چند سالشه میشه علائمشو بگی پسر منم انگاری بیش فعاله 🥺🥺🥺🥺
تازه ۵سالش شده. ببینید من یه مدت خودم عصبی بودم متاسفانه کتکش میزدم و پرخاشگر بودم. نمیدونم تاثیر رفتار منه یا واقعا مشکلی هست!از بچگی کم خواب بود. الانم بشدت لجبازه. پرخاشگر شده .حرف گوش نمیکنه بعضی وقتها.اصلا بریدم واقعا
تازه ۵سالش شده. ببینید من یه مدت خودم عصبی بودم متاسفانه کتکش میزدم و پرخاشگر بودم. نمیدونم تاثیر رف ...
پسر منم ۴سالو یک ماهشه منم متاسفانه افسردگی بعد زایمان داشتم هنوزم دارم برای همین زیاد وقت نزاشتم براش پسر من تمرکز نداره حرف زیاد میزنه اما پرت و پلا خیلی باید دقت کنی تا متوجه بشی چی میگه بردمش مشاوره گفت ۶ماه زمان بده باهاش تو خونه کار کن اگه بهتر نشد ببرش روانشناس کودک😭😭😭😭
چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔