2777
2789

تدریس زبان

رفتم اموزشگاه خودم . همون جایی که مدرک گرفتم 

حتی برای ازمایشی ی بخشی رو درس دادم 

اما چندبار رفتم و برگشتم 

یبارم مامانم زنگ زد 

اون کسی که تدریسم رو دید گفت میتونید بهش کلاس بدید ..

چون چندبار که رفتم سری اخر با منشی جوری حرف زدم انگار خیلی خوشش نیومد ...

حالا زنگ نزدن 

چیکار کنم؟ 

بگید یچیزی به مدیر اونجا پیام بدم حداقل تکلیفم روشن شه

نگید حضوری برو‌چون نمیتونم . چندبار رفتم .

جلوه خوبی نداره . 

پیام بدم اگه تمایل ندارین جای دیگه دنبال کار باشم؟؟

ولی چی بگم.

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

برو آزمون جذب مدرس کانون زبان

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اونجا رو چیکار کنم حداقل بدونم نمیخان تکلیفم روشن شه

من چه بدونم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

اونجارو کاری نداشته باش.خواستن زنگ میزنن.شما دنبال کار باش بقیه اموزشگاهارو برو.اونارو از ذهنت دربیار. خیلی جاهابرو.

چرا استخدامی شرکت نمیکنی؟اموزشوپرورش میگیره زبانو

دردم از یار است و درمان نیز هم
اونجارو کاری نداشته باش.خواستن زنگ میزنن.شما دنبال کار باش بقیه اموزشگاهارو برو.اونارو از ذهنت دربیا ...

استخدامی لیسانس میخواد 

من مدرکم اموزشگاهیه 

میخواستم همونجایی که مدرک گرفتم تدریس کنم 

سوپروایز هم راضی بود 

میخوام پیام بدم 

ببینم چیشد .اگه نه ی فکر دیگه کنم

به نظرم به مدیر پیام بده یا ایمیل بزن بگو من یه پیشنهاد دیگه هم دارم ولی خودم بیشتر تمایل دارم که با مجموعه شما کار کنم خوشحال میشم زودتر نظرتون رو بفرمائید 

به نظرم به مدیر پیام بده یا ایمیل بزن بگو من یه پیشنهاد دیگه هم دارم ولی خودم بیشتر تمایل دارم که با ...

مرسی گل 🌸