2777
2789
عنوان

بیش فعالی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 24 پست
اخه اگر دارو بهترش کنه بازم مخالفین؟ من خودم که گیج شدم. من میخوام پسرمو ببرم ببینم بیش فعاله یا نه ...

بیش فعالی چند نوع داره باید دکترش تشخیص بده دارو نیاز داره یا نه....برا پسر من فقط فارسی و دیکته مشکلش نمود پیدا میکرد ریاضیش عالی ...تو زندگی عادی هم اونقدی حاد نیست یکم شلخته تر و سر به هواتره نسبت به همسناش ....ترجیح دادیم فعلا دارو نگیره

پسر منم ۴سالو یک ماهشه منم متاسفانه افسردگی بعد زایمان داشتم هنوزم دارم برای همین زیاد وقت نزاشتم بر ...

پسر منم زیاد حرف میزنه ولی واضح. تمرکز هم داره.  پسر شما موقع دیدن کارتون یا نقاشی کاردستی کلا بازی تمرکزش چطوره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم زیاد حرف میزنه ولی واضح. تمرکز هم داره. پسر شما موقع دیدن کارتون یا نقاشی کاردستی کلا بازی ...

اونوموقعه ها خوبه یک ماهه میبرمش مهد قرآن اونجا تمرکز نداره چیزی یاد بگیره شعر و اینا تو خونم میخوام چیزی یادش بدم تمرکز نمیکنه بازیهای فکریم انجام نمیده

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
عزیزم اعلائم پسرتون چی بود که متوجه بیش فعالیش شدین؟چقدر طولاتی شده یعنی ۸سال دارو خورده😔😔😔

لجباز و پرخاشگر و کلا همیشه اخراج از همه مهد کودک ها 

الان ۱۲ سالشه و چون ما زود اقدام کردیم خدا رو شکر مغزش نرمال شده و باید تا موقع کنکور بخوره 

البته الان ریتالین نمیدم مگه موقع مدرسه یا امتحان فقط ریسپریدون 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
لجباز و پرخاشگر و کلا همیشه اخراج از همه مهد کودک ها الان ۱۲ سالشه و چون ما زود اقدام کردیم خدا رو ش ...

پست بالامو بخون گفتم علایم پسرم چیه خواب خوبیم نداره ولی همسرم نمیاد ببریمش دکتر میگه خوب میشه😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔