2777
2789

به خدا گفتم:  یه روز از عمرم کم کن بزار بهش برسم.. گفت: نمی شه🥀🖤 گفتم: پنج سال از عمرمو کم کن بزار بهش برسم..... 💔🚶‍♀ گفت: نمی شه 😔 گفتم: پانزده سال کم کن😞گفت: نمی شه☹️😿 گفتم همه ی عمرمو بگیر فقط بزار یه روز پیشش باشم.....))  خدا بغض کرد و گفت:  #چیکار_کنم_وقتی_نمی_خوادت:/️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموعلی یک بیت از عطار خوند و گفت:اگر گِردِ کسی بسیار گردی اگر چه بس عزیزی، خوار گردی

زیبا گفتی عزیز 

به خدا باید این جمله را با طلا نوشت 

بعد ماه ها برگشتم ،میشه درخواست دوستی ندید ؟؟ حتی دوستای قدیمی😍ما را به سخت جانی خود این گمان نبود💔

به خدا گفتم: یه روز از عمرم کم کن بزار بهش برسم.. گفت: نمی شه🥀🖤 گفتم: پنج سال از عمرمو کم کن بزار ...

الهی بمیرم 

بعد ماه ها برگشتم ،میشه درخواست دوستی ندید ؟؟ حتی دوستای قدیمی😍ما را به سخت جانی خود این گمان نبود💔

من واقعیت را بهت گفتم چون همه مردم دنبال ضعف و ایرادند

درسته ، 

شما مطب هم دارید ؟؟

درسته ، شما مطب هم دارید ؟؟

من تدریس می کنم 

در آموزش و پرورش هستم 

مسافرت می رم 

و 

در خدمتم خانواده 

مطب داشتم جمع کردم 

بیشتر رایگان مشاوره می دم 

دوست داشتی بیا خصوصی

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
من تدریس می کنم در آموزش و پرورش هستم مسافرت می رم و در خدمتم خانواده مطب داشتم جمع کردم بیشتر رایگا ...

وااای چه عالی 

لطف مبکنید 

ممنون 

فقط الان بیرونم و شارژ ندارم 

درخواستم را قبول کنید بعد حرف بزنیم