2777
2789

من تنبلي دارم ولي شديد نيست مثلا خيليي مو زايد ندارم يا پريودمم فوقش با ي هفته تاخير مياد و اينجوري نيس ک حتما قرص يا آمپول بزنم تا بياد قبل عيد يک تاخير 9روزه داشتم ولي خيلي کم پيش مياد انقدر تاخير داشته باشم و اونجا تا مشکوک ب بارداري شدم فرداش پريود شدم الان اين ماه اقدام داشتم و الان يازده روزه عقب انداختم و هفته پيش ک موعدم بود خيلييي درد پريود داشتم و همش فک ميکردم الان مياد ولي نشدم همش ميترسم بي بي بزنم از بس منفي ديدم به نظرتون ميشه حامله باشم اميدي هست اخه خيلي درد پريود دارم ولي نمياد سينه هامم نوکش حساس شده و احساس سنگيني ميکنم؟؟؟؟کمک😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از وقتي منفي ديدم فوبيايه بي بي زدن گرفتم همش ميگم نزنم شايد پريود شم همش ميگم بزارم چند روز دي ...

بیخیاااال بابا، من دو سال بیبی زدم منفی شد 

آخرشم حامله شدم، من تنبلی شدید داشتم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

واقعاا خداروشکر پس بچه دارين شما خدا بهتون ببخشه درمانم کردين يا نه ؟؟

ممنون عزیزم، انشاءالله به زودی شما هم مامان میشی، اره من رفتم عکس رنگی انداختم ماه بعدش حامله شدم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

انشالله خدا تو اين ماه عزيز جواب انتظارمونو بده خيلي سخته انتظار خيلي سخته حرف شنيدن😔😔

چن سالته دارو میخوری؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

چن سالته دارو میخوری؟

23سالمه نه دارو نميخورم پارسال رفتم دکتر و سونو م گف تنبلي داري ولي اول برو ورزش و اصلاح سبک يکي دوماه بعد اگر بهتر نشدي دارو بدم بهت منم رفتم باشگاه ثبت نام کردم و فک ميکردم حامله نميشمو خيلي سخت ورزش کردم نگو حامله شده بودم همون ماه ولي نميدونستم با ورزش سنگين سقط شد الان تازه چندمايي شوهرمو راضي کردم اقدام کنيم ولي دکتر نرفتم هنوز

منم دوتا سقط داشتم حتما پیگیری کن اگ میخای اسم داروهامو بگم چون دیروز رفتم سونو گفت تنبلی نداری اما میترسم باردارشم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭