2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 65 پست
جالب اینه ک آخرین بسته سبزی قورمه ای ک مامانم برام گرفته بود رو دوشب پیش تموم کردم مامانم عالیه قورم ...

اره مرغتو قبل اینکه درست کنی بیست دقیقه باپیاز وکرفس وهویج  بزاربجوشه بعد ابشوبریز واون موادروهم بریز فقط بروازفروشگاه یه عصاره مرغ الیت بخر زعفرون هم زیاددم کن هم واسه سس مرغ نیازمیشه هم واسه برنج بعد توسس مرغ دوتاعصاره بریز توسوپ پدرشوهرت هم یه عصاره بریز غذاتوخوشمزه میکنه

گاهی انسانم آرزوست
چرا نشه شما میتونه ژله موزاییکی درست کنی نشد ژله راه راه نشدتو ظرف پیرکس ۴گوش دسر پان درست کن اگرم خ ...

واوووووو چ ناز 😍😍چ شیک رفتم تو کارش

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من خودم که خیلی ازش خوشم میادکدبانوییت‌و با رخ بقیه بکش😍😉

خب پس ی غذای اصلی ک بیرون سفارش دادیم و در کنارش زرشک پلو بامرغ سس دار 

و خورشت هویج از هر دو تقریبا مقداری درست میکنم هرکی دوست داشت بخوره

خب پس ی غذای اصلی ک بیرون سفارش دادیم و در کنارش زرشک پلو بامرغ سس دار و خورشت هویج از هر دو تقریبا ...

بله بامیوه سالادهم سالادفصل درست میکنی وسلفون میره تویخچال واسه ژله بنظرم تک نفره درست کن ولی راه راه وبزار تویخچال صبح درست کن وسلفون 

گاهی انسانم آرزوست
فقط اسی هرچی درست کردی چه تک نفره چه جمعی روش سلفون بکش حتی رومیوه هات چون تویخچال بونگیرن وترشی هات ...

آره دقیقا همینکار و میکنم 😍😍😍😍

کوبیده و یه خورشت بزار سبزی قیمه فسنجونسالاد کلم درست کن کلم و خیارشور و ذرت و سس فراوون و اگه دوست ...

ایول بادمجونم فکر خوبیه 😍😍

انشالله خوش بگذره راستی اسی یکساعت قبل اومدنشون برودوش بگیر حتما وارایش ولباس شیک ولبت خندون وسعی کن ...

زدی ب هدف شوهر جوگیری دارم ب خوب نکته ای اشاره کردی 😂😂😂😂از الان برنامه ریزی میکنم ک ساعتای آخر وقتم آزاد باشه 

مرغ درست کن اما ریش ریش نکن.با سس باشه.سالاد ماکارونی درست کن سالاد کلم و هویچژلهبورانی بادمجون یا ا ...

😍😍😍😍وای جونمی ممنونم 

فدات عزیزم منم مثل شماشهرغریبم وازاین مهمونیازیاد دادم فقط کاراتولیست کن حواستوجمع کن سعی کن کم کم ا ...

پس ی پا کد بانویی برا خودتا

من خیلی مهمون و مهمونی دوست دارم تمام خودمو میذارم برا مهمون  تقریبا هم همیشه مهمون دارم اما کسانی میان خونمون ک باهاشون راحتم این اولین باره ک مهمونیی میدیم ک پیششون خیلی معذبم و از اون دسته آدمان ک خیلی خودشون رو میگیرن 

اره مرغتو قبل اینکه درست کنی بیست دقیقه باپیاز وکرفس وهویج بزاربجوشه بعد ابشوبریز واون موادروهم بری ...

چشم عشقم ممنونم خیلی خیلی بهم کمک کردی فکرشم نمیکردم تاپیک بزنم و اینقد خواهرانه و دوستانه راهنماییم کنید ممنونم ازت عزیزدلم کاش بودی محکم فشارت میدادم😁😁😁

فقط ببین دیس وقالبت یه جورباشن من قالبم گردبود دیس بیضی😂 شانس اوردم چندقالب داشتم

کسی کمکت کرد یا دست تنها بودی؟ 

من یهو میبینی موقع شام مهلت نفس کشیدنم پیدا نمیکنم همه میان کمک وقت تزئینم نمیدن