2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟؟؟!!!!!

399 بازدید | 26 پست

خانواده ما ینی من و مامانم و خواهرام با بچه های یکی از خاله هام از سال ها قبل اختلاف داشتیم ینی خیلی به ما اهانت می کردن بعد سر عروسی داداشم دیگه یه دعوای بد کردیم و که به منم چند تا تهمت زدن(البته با اونا شروع کردن) از اون موقع به بعد ما باهاشون کاملا قطع رابطه کرده بودیم. حالا پسر خاله برای عروسی دخترش هممون رو دعوت کرده و خودش شخصا کارت آورده و گفته فقط برای شما خودم کارت آوردم . حالا به نظر شما برم عروسی یا نه اگر هم رفتم لباس ساده می خوام بپوشم.

تعداد رای : 26
نظرسنجی
آره
10
38%
نه
3
11%
لباس خوب بپوشم
11
42%
لباس ساده بپوشم
2
7%
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همچین جریانی ما با خانواده عمم داشتیم والعان خانواده عمم رو تصور کردم و در نظر گرفتمو خودمو گذاشتم جایه شما 

من اگر جایه شما بودم با اون کارایه عمم قطعاااااااا نمیرفتم با اینکه اصلاااا ادمه کینه ای نیستم اما هیچچچجچ وقت نمیبخشمشون نه برابه عروسیشون میرم نه عزا

حالا همچین جریانی ما با خانواده عمم داشتیم والعان خانواده عمم رو تصور کردم و در نظر گرفتمو خودمو گذا ...

مامانم گفت چون خودش کارت آورده می رم ولی هیچوقت خونشون پا نمی ذارم چون بسیار به مامانم و ما بی ادبی کردن.

نوع لباس بیشتر باعث میشه آدمها نسبت به خودت قضاوت کنن (نه نظرت راجع به خالت) پس لباس خوب بپوش که خیل موقر دیده بشی و حتما هم برو که نگن کینه ای هستین. حالا نخواستین رابطه ادامه پیدا کنه یه چیز دیگس

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو

عزیز یه اتفاقم ممکنه اونجا بیوفته اینه که احساس غربت کنی وبهت بی احترامی کنن چون یه مرد اومده دعوتتون کرده حسابش با خانماشون جداست من بودم سعی میکردم نرم چون اگه باهات بدرفتارکنن مدتها عذاب وجدان خواهی داشت

سلام عزیزم به نظر من نرو آدمها هیچوقت عوض نمی شن. چه نیازی به ظاهرسازیه. نرو اگرم بر فرض خواستی بر ...

اره منم روی رفتن و لباس ساده نظر دارم و بی محلی تمام به دختر خاله هام.