2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خواب دیدم که خبر فوت عموم رو اوردن بعد صبح که بیدار شدم گفتم به مامانم اونم گفت مرگ تو خواب ی ...

منم چندبار خواب زن عموم که فوت کرده رو دیدم،، هر دفعه هم تووی همون هفته یکی از اقوام نزدیکمون فوت کرده،، زن عموم شده قاصد مرگ😁

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
آیا با همون مشخصات تووی خواب، اتفاق افتاد، مثلا رنگها، فضا، اندازه ها واقعیت پیدا کرد؟! خواستی تعریف ...

عین یه خبر بود که من زود تر توی خواب دیدم قبل از اینکه خودشون بگند

یه دفعه خاب دیدم یکی از فامیلامون حاملس که واقعا بعد یه 

هفته گفت بهمون یه دفعه دیگه هم دیدم یکی از فامیلامون دارن از هم جدا میشند که بعد چند روز واقعا همون شد جدا شدند از هم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

عین یه خبر بود که من زود تر توی خواب دیدم قبل از اینکه خودشون بگندیه دفعه خاب دیدم یکی از فامیلامون ...

میشه گفت که اتفاقات اطرافمون، از قبل واقع شدن و ما فقط باید منتظر دیدنشون بشیم؟!!! 

بله خالی من هرشب میبینم فرداش تعبیرمیشه..قبلا هم تاپیک زدم..از روز ازدواجم اینجور شدم خخخ

چون به روحت اطمینان دارن، همه چی آینده رو باهاش در میون میزارن🙂

چون به روحت اطمینان دارن، همه چی آینده رو باهاش در میون میزارن🙂

کیا؟؟؟

همه اطرافیانم ب خابام ایمان آوردن تادهنمو با میکنم بگم های دیشب چی دیدم میگن نگووووو...

بعد ازدواجم چرا اینطور شدم؟!؟

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
کیا؟؟؟همه اطرافیانم ب خابام ایمان آوردن تادهنمو با میکنم بگم های دیشب چی دیدم میگن نگووووو...بعد ازد ...

فرشتگان محافظت،، له معقبات من بین ایدیهم و من خلفهم.. 

ولی مدام به بقیه نگو،، بهت نفوس بد میزنن و بدشگون حسابت میکنن.. 

فرشتگان محافظت،، له معقبات من بین ایدیهم و من خلفهم.. ولی مدام به بقیه نگو،، بهت نفوس بد میزنن و بدش ...

نه نمیگم دیگه...دقیقا همیشه اطرافم انرژی و فرشته ای حس میکنم ک مراقبه و هوامو داره ولی من ازش میترسم😐😐😐

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
فرشتگان محافظت،، له معقبات من بین ایدیهم و من خلفهم.. ولی مدام به بقیه نگو،، بهت نفوس بد میزنن و بدش ...

خب فرشتگان محافظ چرا اینکارومیکنن؟؟؟فازشون چیه؟؟؟

منم نمازاینانمیخونم