پیامبرتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3524 عنوان تا حالا خوابی دیدین که 584 بازدید | 45 پست عین همون تووی بیداری اتفاق بیفته؟!!! اگه آره، تعریف کنین❤️🌿🌼💐 گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌 1403/04/19 | 12:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bitagolilove عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4749 اره دوبار یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
پیامبرتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3524 اره دوبار آیا با همون مشخصات تووی خواب، اتفاق افتاد، مثلا رنگها، فضا، اندازه ها واقعیت پیدا کرد؟! خواستی تعریف کن گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17933 اره من خواب دیدم که خبر فوت عموم رو اوردن بعد صبح که بیدار شدم گفتم به مامانم اونم گفت مرگ تو خواب یعنی عمر طولانی به شب نکشید عموم فوت کرد
پیامبرتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3524 اره من خواب دیدم که خبر فوت عموم رو اوردن بعد صبح که بیدار شدم گفتم به مامانم اونم گفت مرگ تو خواب ی ... منم چندبار خواب زن عموم که فوت کرده رو دیدم،، هر دفعه هم تووی همون هفته یکی از اقوام نزدیکمون فوت کرده،، زن عموم شده قاصد مرگ😁 گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
bitagolilove عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4749 آیا با همون مشخصات تووی خواب، اتفاق افتاد، مثلا رنگها، فضا، اندازه ها واقعیت پیدا کرد؟! خواستی تعریف ... عین یه خبر بود که من زود تر توی خواب دیدم قبل از اینکه خودشون بگندیه دفعه خاب دیدم یکی از فامیلامون حاملس که واقعا بعد یه هفته گفت بهمون یه دفعه دیگه هم دیدم یکی از فامیلامون دارن از هم جدا میشند که بعد چند روز واقعا همون شد جدا شدند از هم یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
پیامبرتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3524 عین یه خبر بود که من زود تر توی خواب دیدم قبل از اینکه خودشون بگندیه دفعه خاب دیدم یکی از فامیلامون ... میشه گفت که اتفاقات اطرافمون، از قبل واقع شدن و ما فقط باید منتظر دیدنشون بشیم؟!!! گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
پیامبرتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3524 همین؟!!!!! بیشتر میخوام بدونم🙄🙂🙂🙂 گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
پرنسسسم عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 45 سلام عزیزم من میخونم به نیت اموات خدایا از تو امن و امان میخاهیم🤲🤲🤲
خورتان_بالاسی عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 4957 بله خالی من هرشب میبینم فرداش تعبیرمیشه..قبلا هم تاپیک زدم..از روز ازدواجم اینجور شدم خخخ تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
پیامبرتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3524 بله خالی من هرشب میبینم فرداش تعبیرمیشه..قبلا هم تاپیک زدم..از روز ازدواجم اینجور شدم خخخ چون به روحت اطمینان دارن، همه چی آینده رو باهاش در میون میزارن🙂 گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
خورتان_بالاسی عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 4957 چون به روحت اطمینان دارن، همه چی آینده رو باهاش در میون میزارن🙂 کیا؟؟؟همه اطرافیانم ب خابام ایمان آوردن تادهنمو با میکنم بگم های دیشب چی دیدم میگن نگووووو...بعد ازدواجم چرا اینطور شدم؟!؟ تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
پیامبرتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3524 کیا؟؟؟همه اطرافیانم ب خابام ایمان آوردن تادهنمو با میکنم بگم های دیشب چی دیدم میگن نگووووو...بعد ازد ... فرشتگان محافظت،، له معقبات من بین ایدیهم و من خلفهم.. ولی مدام به بقیه نگو،، بهت نفوس بد میزنن و بدشگون حسابت میکنن.. گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
خورتان_بالاسی عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 4957 فرشتگان محافظت،، له معقبات من بین ایدیهم و من خلفهم.. ولی مدام به بقیه نگو،، بهت نفوس بد میزنن و بدش ... نه نمیگم دیگه...دقیقا همیشه اطرافم انرژی و فرشته ای حس میکنم ک مراقبه و هوامو داره ولی من ازش میترسم😐😐😐 تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
خورتان_بالاسی عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 4957 فرشتگان محافظت،، له معقبات من بین ایدیهم و من خلفهم.. ولی مدام به بقیه نگو،، بهت نفوس بد میزنن و بدش ... خب فرشتگان محافظ چرا اینکارومیکنن؟؟؟فازشون چیه؟؟؟منم نمازاینانمیخونم تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست