2777
2789
خب فرشتگان محافظ چرا اینکارومیکنن؟؟؟فازشون چیه؟؟؟منم نمازاینانمیخونم

فرشتگان محافظت، فقط وظیفه مراقبت ازت دارن، کار به خوب و بد اعمالت ندارن،، چون روشن ضمیر هستی، سیگنال ازشون دریافت میکنی،، وقتی تقدیر خدا باشه، ازت دور میشن و میسپارنت به دست حادثه،، بهتره هر روز با ذکر و ورد، بهشون توجه کنی،، اثر خوبی تووی زندگیت میزاره.. 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
فرشتگان محافظت، فقط وظیفه مراقبت ازت دارن، کار به خوب و بد اعمالت ندارن،، چون روشن ضمیر هستی، سیگنال ...

ممنون میشم بازم اطلاعاتی داشین بهم بدین ممنون

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم تو اون تاپیک برای اون خانوم استخاره دید میشه برای منم یکی بگیرید لطفا🙏

با ناسپاسی و غرور، موقعیت بهره وری رو از دست میدین، ترک کنید

اره متاسفانه من خواب مرگ دو نفرو دیدم که عینش اتفاق افتاد ینی صحنه مرگشونم همون بود دقیقا همونجا 

یبار خاب بچه‌دار شدن یکیو دیدم که بچه دار نمیشد

یبار خواب عروسی یکیو دیدم که دقیقا همون شد

خواب دیدم رفتم بیمارستان همه گریه میکردن یکیو داشتن احیا میکردن

شبش حالم بد شد رفتم بیمارستان دیدم یکیو داشتن احیا میکردن همه گریه میکردن حال بدی بهم دست داد.....

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

ممنون میشم بازم اطلاعاتی داشین بهم بدین ممنون

چند آیه قرآن رو هر روز به فرشتگان محافظت هدیه کن،، اونها هم  چیزهایی که فراموش کردی و ممکنه به ضررت تموم بشه رو،، چند لحظه قبلش بهت الهام میکنن،، خواستی، حداقل چند روز ادامه بده و تاثیر ش رو ببین.. 

اره متاسفانه من خواب مرگ دو نفرو دیدم که عینش اتفاق افتاد ینی صحنه مرگشونم همون بود دقیقا همونجا یبا ...

دقیقا.. 

روح میتونه ورای زمان و مکان حرکت کنه و نادیدنیها رو ببینه

البته اینا مال بچگیمه از وقتی بزرگ شدم ندیدم فک میکنم بستگی به پاک بودن روحتم داره

ممکنه،، چون روح باید به ملکوت وارد بشه تا بتونه از غیب آگاه بشه، روح کودک چون کمتر آلوده به مسائل مادی هست، بهتر میتونه سیرملکوتی کنه