2777
2789

مردی که بخواد خیانت کنه بهانه پیدا میکنه.میتونست با خانمش حرف بزنه تا خانمه به خودش بیاد ن اینکه سه تا بچه رو ول کنی بری پی عشق و هوست.همیشه از مردایی که تا اخر دکمه پیراهنشون رو میبندن حس بد میگیرم میگن نترس از انکه های و هوی دارد بترس از آنکه سر به زیر دارد این همون مرده کودنه که ی روزی آه و ناله اون بچه ها گریبانگیر زندگیش با اون خانمه میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خانوما تو اون تاپیک گارد گرفتن؟ هیچ توجیحی نداره  خیانت اماااااا بعضی زنا خودشونو ول کردن نمیرسن به خودشون بوی عرق میدن 

موهاشون شونه نمیکنن رسیدگی ندارن 

اینا خیلی مهمه تو زندگی 

همه چیزو فمینیستی نگاه نکنین 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

شوهر من بو نمیده اما هفته هفته نه حموم میره نه مسواک میزنه

جنس خوبی داره که با این وضع بو نمیده،شوهر من زیربغلاش بوی داغون میداد،مسواک اصلا نمیزنه،بعد هی به من میگفت تو خونه به خودت برس ارایش کن لباسای خوب بپوش،هر شب توقع داشت بعد از خوابوندن بچه تازه به قروفرم برسم برم سراغش،یبار سر همین چیزا دو سه هفته قهر کردیم ،تو دعوا منم همه رو بش گفتم،حالا خیلی بهتر شده

چرا خانوما تو اون تاپیک گارد گرفتن؟ هیچ توجیحی نداره خیانت اماااااا بعضی زنا خودشونو ول کردن نمیرسن ...

آره بهداشت و تمیزی دوطرفس اما به مرد حق میدن زن بگیره پس زن هم حق داره خیانت کنه؟

حتی یه صدم درصد حق نداشت آقاهه اگه بو میداد چجوری اقدام کردن؟؟موقع اقدام بو نمیداد؟ زنه هم اگه به خو ...

دقیقا اگه زنه کثیف و بدبو بود پس ۳ تا بچه چطوری بدنیا اومدن! اونموقع مرده چندشش نمیشد تا چشمش به یکی دیگه افتاد خوشش اومد یهو بهونه آورد زنش بو میده 

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

نمیدونم چرا حس کردم یه زنیه که شاغله و به خانومهای خانه دار غبطه میخوره 

از کجا معلوم داستانو برعکس نگفته باشه و خودش بوگندو نباشه؟؟؟ 

کی گفته با حموم نرفتن اونجا بود بد میگیره 

اونیکه بو بده اونجاش عفونت داره ربطی به تمیزیو کثیفی نداره 

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
نه کارمند

ولا خیلی سخته ایجور چه مردی که رعابت نمیکنه بده چه زن فرقی نداره من شوهرم یه بار دهنش بو داد ترشی خورده بود منم گفتم دهنت بو گرفته بنده خدا دیگه ترشی نخورد حتی گفت مسواکم زدم همیشه هم خوشلو کننده دهن استفاده میکنه دیگه دهنش بو نداد چون  براش مهم بود بعضیها نیست