مردی که بخواد خیانت کنه بهانه پیدا میکنه.میتونست با خانمش حرف بزنه تا خانمه به خودش بیاد ن اینکه سه تا بچه رو ول کنی بری پی عشق و هوست.همیشه از مردایی که تا اخر دکمه پیراهنشون رو میبندن حس بد میگیرم میگن نترس از انکه های و هوی دارد بترس از آنکه سر به زیر دارد این همون مرده کودنه که ی روزی آه و ناله اون بچه ها گریبانگیر زندگیش با اون خانمه میشه
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من بو نمیده اما هفته هفته نه حموم میره نه مسواک میزنه
جنس خوبی داره که با این وضع بو نمیده،شوهر من زیربغلاش بوی داغون میداد،مسواک اصلا نمیزنه،بعد هی به من میگفت تو خونه به خودت برس ارایش کن لباسای خوب بپوش،هر شب توقع داشت بعد از خوابوندن بچه تازه به قروفرم برسم برم سراغش،یبار سر همین چیزا دو سه هفته قهر کردیم ،تو دعوا منم همه رو بش گفتم،حالا خیلی بهتر شده
ولا خیلی سخته ایجور چه مردی که رعابت نمیکنه بده چه زن فرقی نداره من شوهرم یه بار دهنش بو داد ترشی خورده بود منم گفتم دهنت بو گرفته بنده خدا دیگه ترشی نخورد حتی گفت مسواکم زدم همیشه هم خوشلو کننده دهن استفاده میکنه دیگه دهنش بو نداد چون براش مهم بود بعضیها نیست