2777
2789
عنوان

اولین بار که نی نی تو دیدی چی گفتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 63 پست

ده روز پیش  ب هوش ک اومدم هی ب پرستاره میگفتم پس بچه کو سالمه؟ اومدیم بخش دیدم دست شوهرمه تادیدمش ب شوهرم گفتم اول بگو ک سالمه. 

فرزندم؛ آنچه که برای خود میپسندی به دیگران ارتباطی ندارد و آنچه که دیگران می پسندند هم به تو ارتباطی ندارد.(لزوما در حیطه حریم شخصی)

منو که از اتاق عمل میاوردن بیرون شوهرم با یه ذوقی همش بهم میگفت وای خانوم ایقد بچه امون خوشگله اخه همه فامیلاشون کچل بودن نی نی ما سرش پر مو بود وقتی دیدمش گفتم خدایا شکرت چه خوشگله     

خدایا شکرت که چقد بهم لطف داری شکرررر خدایا بچه های نی نی سایت هر کی مامان نشده این ماه دامنش سبز شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زایمان اولم طبیعی بود بچمو گذاشتن رو شکمم کلی قربون صدقش رفتم و خدارو شکر گفتم . بعد ک دقت کردم دیدم چقر زشته یه بچه کبود و پر مو با صورت پف کرده . البته وقتی پفش خوابید خشگل شد پوستشم سفیده الانم ک همه میگن خشگه

سر دخترم بخاطر بی دست و پایی و بی عرضگی دکتر بیمارستان سزارین شدم وقتی اوردنم تو بخش هنوز بچم رو ندیده بودم فک می کردم در از جونش مرده

چون دکترا می گفتن بچت می میره امید نداشته باش

تا قبل اینکه بیارنش فقط دکتر و ماما رو لعنت می کردم و می گفتم خاک تو سرشون

وقتی اوردنش انگار دنیا رو بهم دادن دردام رو فراموش کردم همش می گفتم ای جان قربونش برم

😎😎😎😎

من ی عالمه اذیت شدم و آخرم نتونستم طبیعی زایمان کنم،سزارین بودم با بیهوشی،تو ریکاوری هی میگفتم بچه م کجاست؟سالمه؟پرستارگفت امروز همه بچه هایی ک به دنیا اومدن سالم بودن،سالمه،

نیم ساعت بعدش بردنم بخش و بعدش یه بچه تپل مپل قرمز وبادکرده آوردن دادن دست مامانم،تا دیدمش گفتم وای چقدر شبیه داداشمه!!

بعدم مامانم زودی برد شوهرم ببیندش

بعدش شوهرم میگفت از جلو خودم بردش تو بخشا،ولی فکرنمیکردم بچه من به این تپلی باشه!!

هیم میگفت بابا بخشید نشناختمت😃

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
من با بیهوشی کامل بودم به هوش اومدم تو بخش بودم که بچم نشونم دادند به نظرم یه آفریقایی بود (تاثیر دا ...

انشالله که کوچولوت همیشه سلامت باشه و زیر سایه پدر مادر

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

اوووووف خفه نشید بابا دختر عقد کرده اینجا نشسته ک اسلام دستشو بسته 😂😂😂😂

نمیگید هوس نی نی میکنیم😭😭😭😭

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

گفتم‌اییییی چقد زشته شبیه مادرشوهرمه😁😁😁😁

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.