2777
2789
عنوان

اولین بار که نی نی تو دیدی چی گفتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 63 پست
کسی بوده بچشو دوست نداشته باشه!اون لحظه یا به دلش نشینه

من تو اتاق عمل عاشق نی نیم شدم ولی تو اتاق بخاطر تغییرات هورمونی نمیدونم چرا هیچ احساسی نداشتم همش میگفت الانه بی حسی رد شه یه درد بد بیاد سراغم😐

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

پسرمو تا بهوش اومدم آوردن حال نداشتم نگاه کنم ولی واقعا هنوز لنگشو ندیدم موی پر مشکی صورت سفید و خیلی زیبا بود خیلی

مژه های پر فرخورده چشم درشت ابرو پیوسته تمیز و خوش مدل

بعد پنج سال با اعتماد به نفس گفتم لنگه همین میخوام بیارم حالا دختر که نازترم هست

واای یهو یه کله کدو آوردن😂😂

گفتم اایـــننههه؟؟

ولی خیلی مهربونه مهرانا

ولی کلا موخرمایی و سفید و بی مو برعکس پسرم

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه اولمو که زایمان طبیعی بود گذاشتن روشکمم بهش دست زدم کلیم خوشحال بودم همشم میترسیدم از رو شکمم نی ...

عزیزم چه بامزه  

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

سلام کردم بهش و بهش گفتم خوش اومدی دخمل مامان و صداش کردم اسمشو گریش قطع شد و نگاه میکرد منو ..😍..هیچ وقت یادم نمیره انشالله این زمان هم قسمت تموم منتظرای نی نی بشه..😃.

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

دخترمنم سرش پراز مو بود همه اونجا کچل بودم دخترم موهای پر و بلندی داشت...به باباشرفت چون من نوزادیم کچل بودم😀

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

دکترم اومد بالای سرم و گفت اینم دخترت که اینقدر اذیتت کرد وقتی نگاش کردم دماغ ودهنش باد داشت گفتم اینه وتو دلم گفتم چقدر زشته 

.ولی چقدر دوسش دارم وزدم زیر گریه ..ولی  خود دکترم اومد پرسید دخترت خیلی سفید وبوره وخیلی زیباست تو ارثتون دارید ؟ ...کلا تو بخش معروف شده بود وپرستارا میومدن با خودشون میبرنش بهش میگفتن خانوم صورتی چون لباسش رو صورتی خریده بودم ..تنش کرده بودم ..یادش بخیر ..الان خانوم شده ..ایشالله همه چشم انتظارا بزودی دامنشون سبز بشه ❤❤❤❤❤

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

من پسرمو که دیدم بهش گفتم سلام خوش اومدی عزیزم اما یجوری شوکه بودم باورم نمیشد مادر شدم همش باخودم میگفتم یعنی این بچه منه؟ الانم برای  دخترم که تو دلمه  خیلی هیجان دارم دوست دارم زودتر ببینمش

تو اتاق عمل نمیدونم خواب آور بود آرامبخش بود چی بودبه سرمم تزریق کرده بودن همش خمار بودم😩در کل خیلی ...

عززززززیم خدابرات حفظش کنه

من بعد کلی درد بچمو بغل کردمو داشتم با گریه قربون صدقش میرفتم که یهو پرستار سرم دادکشید که خانوم چته داری نوحه میخونی.خیلی ناراحتم کرد

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
من پسرمو که دیدم بهش گفتم سلام خوش اومدی عزیزم اما یجوری شوکه بودم باورم نمیشد مادر شدم همش باخودم م ...

منم اینجوری بودم

من بعد کلی درد بچمو بغل کردمو داشتم با گریه قربون صدقش میرفتم که یهو پرستار سرم دادکشید که خانوم چته ...

کلا نمی دونم چرا انقدر بیشعورن