2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خودت 

لباس زیر 

دمپایی

لباس برا برگشتن به خونه

برس

نوار 

لوازم آرایشی 

شیر دوش

شارژر

واسه نی نی

یه دست پیرهن و شلوار برا تو بیمارستان 

یه دست لباس سرهمی برا برگشت ب خونخ

دستمال مرطوب

پوشک

شیشه شیر 

کرم مرطوب کننده و زینک 

کلاه، دستکش، پاپوش

حوله

پتو 

لباس زیر برای خودت سه چهارتا بردار چون ممکنه کثیف کنی.....نوار بهداشتی ....لباس نی نی.‌‌پمپرز

اگر سزارین هستی شونه ببر موهات شونه کن البته مهم نیست همینجوری گفتم.دستمال کاغذی و دستمال توالت ببر.دستماا مرطوب ببر

تیشرت 

شلوار 

شال 

مانتو 

لباس زیر

برس و مسواک و لوازم ارایش و شوینده برای صورتت و کش یا کیلیپس و مام و اسپری قاشق و چنگال و لیوان و 

نی نی دو دست لباس یه دست تو بیمارستان یه دست برا خونه اومدن پوشک شیشه محض اطمینان دستمال مرطوب دستکش  و جوراب

تشک تعویض یبار مصرف 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

تیشرت شلوار شال مانتو لباس زیربرس و مسواک و لوازم ارایش و شوینده برای صورتت و کش یا کیلیپس و مام و ا ...

اها پتو دور پیچ واسه نی نی

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده