2777
2789
عنوان

نه روز مونده به

169 بازدید | 13 پست

خانوما ۹روز دیگه تاریخ زایمانمه و گفتن طبیعی دنیا میاد 

غیر از پیاده روی و بالا رفتن از پله دیگه چه کارایی زایمان رو راحت میکنه؟! خیلی میترسم 

از تجربه زایمان طبیعیتونم بگید 🥺اگه جای من بودین تو این فرصت چیکارا میکردین؟❤️

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :) 

سوره انشقاق خیلی کمک کننده هست.

همینطور ورزشهایی برای زایمان طبیعی هست که به زایمان کمک میکنه. تو نت سرچ کن فیلماش هست.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به من گفته بود زیر دامنم اسپند دود کنم باعث میشه رحم بیشتر باز بشه و همچنین پیاده روی 

والبته گفت ببین مادرت و خواهرت زایمان راحتی داشتن تو هم راحتی 

اسی ان شالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم منم باردارم ولی چون بیماری دارم حالم خیلی بده برام دعا کن لطفا

تو این شرایط کی میتونم نزدیکی ......

زن همسایه مون بهش گفته بودن درد اومد سراغت ی شیشه گلاب بخور و یک لیوان زعفران 

ولا تا رفت بیمارستان طولی نکشید گفتن دنیا اومد.پباده روی میکرد

اولا ک مبارکه 

من جای شما بودم الان تا میتونستم غذا های نیمه اماده درست میکردم میذاشتم فریزر تمام کار های خونم رو تموم میکردم بعد کارهای زایمان میشه ماساژ پرینه دوش اب گرم و ماساژ کمر رابطه بدون جلوگیری پیاده روی

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

سوره انشقاق خیلی کمک کننده هست.همینطور ورزشهایی برای زایمان طبیعی هست که به زایمان کمک میکنه. تو نت ...

ممنون❤️

دکتر به من گفته بود زیر دامنم اسپند دود کنم باعث میشه رحم بیشتر باز بشه و همچنین پیاده روی والبته گف ...

مرسی عزیزم🥺❤️

ایشالله شماام راحت و سالم نینیتو دنیا بیاری و دوران بارداریتو به سلامتی بگذرونی😘

تو این شرایط کی میتونم نزدیکی ......زن همسایه مون بهش گفته بودن درد اومد سراغت ی شیشه گلاب بخور و یک ...

یه شیشه گلاب کامل؟ اره زعفرون رو‌منم شنیدم 

ممنون گلم❤️

اولا ک مبارکه من جای شما بودم الان تا میتونستم غذا های نیمه اماده درست میکردم میذاشتم فریزر تمام کار ...

اره تقریبا همه کارامو کردم ❤️

قبل زایمان رابطه حتما باید بدون جلوگیری باشه؟ 

اره تقریبا همه کارامو کردم ❤️قبل زایمان رابطه حتما باید بدون جلوگیری باشه؟

بله منی دهانه رو خیلی نرم میکنه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده