2777
2789
عنوان

من یک باردار بی کسم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 37 پست
بباشید کاری از دستم برنمیاد گفتم اگر همشهری هستی برات غذا درست کنم بیارم

فدای محبتت

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدم فقط به خدائهاینکه بچه های آرومی بده بهم وگرنه کارم زاره

الان ،امضات رو خوندم

خدا شاهده میخواستم بگم حضرت زهرا ،برا همه مون مادری میکنه 

ان شاالله خودش کمکت میکنه 

دیدم خودت از من بهش نزدیک تری 

اللهم عجل لولیک الفرج

شوهرت باید کارای خونه و آشپزی رو انجام بده چاره ای نیس 

یااینکه یه شعله گاز کوچیک بزاز رو زمین خودت هم بشین رو زمین زیرخودت یه زیرانداز بزار و یه بالشت که راحت بشینی 

به شوهرت بگو همه مواد مورد نیازت هم بزاره دم دستت برای نهار و شام باهم بپز 

خدا بهت صبرو قوت بده عزیزدلم منم دوقلو باردار بودن با ویار وحشتناک تا روز زایمان 

درکت میکنم 

الان ،امضات رو خوندمخدا شاهده میخواستم بگم حضرت زهرا ،برا همه مون مادری میکنه ان شاالله خودش کمکت می ...

انشالله

خیلی بی کسی سخته 

انقد به دردشون خوردم الان خودم تو گل گیر کردم

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

دیگه ول کن همه چیو در حد یه غذا با هم آماده کنید بخورید بعد زایمان کاراتو میکنی انشالله از کسی توقع نداشته باش منم شرایط بارداری خیلی سخت بود مادرم خودش مریضه بیچاره سخت میگذره ولی میگذره دیگه فکرشو نکن بعدا تمیز کاریو میکنی فقط به غذات برس من ۲۸ هفته ام 

چرا نمیان؟ 

باید متقاعد بشه یک کسی بیاد کمکتون .

غذا این مدت از بیرون بگيريد 

یا خودش کمک کنه برای پختن دو وعده ای درست کنه.

برای بعد از زایمان با دوقلو حتما به کمکی احتیاج پیدا می‌کنید روزهای اول . 

شوهرت باید کارای خونه و آشپزی رو انجام بده چاره ای نیس یااینکه یه شعله گاز کوچیک بزاز رو زمین خودت ه ...

شوهرم خیلی کمکم میکنه خودم خجالت میکشم دیگه😭😭😭

میشه نگم🥲

اگه دوست نداری نه عزیزم چون خودم خوزستان بودم گفتم شاید کمکی از دستم براومد برات

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

چرا نمیان؟ باید متقاعد بشه یک کسی بیاد کمکتون .غذا این مدت از بیرون بگيريد یا خودش کمک کنه برای پختن ...

مامانم هیشکی هم پیشش نیست ولی بابام رو بهونه کرده نمیاد میگه بابات اگر من نباشم حاضر نیست چیزی بخوره خودش 

من چه دردایی که نکشیدم این مدت یه ذره درکم نکرد

شوهرم خیلی کمکم میکنه خودم خجالت میکشم دیگه😭😭😭

خجالت چی عزیزم 

تا میتونی ازش تشکر کن و محبت 

‌‌تو با بارداری دوقلو خیلی بیشتر از اون داری زحمت میکشی بچه ها هم برای هردو هستن 

نگران نباش عزیزم خیلی زود تمام میشه و سربلند زایمان میکنی عزیزم

اگه دوست نداری نه عزیزم چون خودم خوزستان بودم گفتم شاید کمکی از دستم براومد برات

ممنون عزیزم 

اینجوری که قبول نمیکنم 

راهکار می‌خوام فقط 

خیر ببینی الهی 

من ویار شدید داشتم ۹ کیلو کم کردم به هیچ خوراکی نمیتونستم دست بزنم به بچم نمیتونستم غذا بدم تا ۶ماهگی خون بالا می‌آوردم الانم یکم با دارو کنترل میشه همشم دکتر وآزمایش یه بارکتون دفع میکنم یه بارپرتیین وکراتینیین دیگه استرس اینارو بهش اضافه کنید فقط از خدا کمک میخوام واز کسیم توقع ندارم 

خجالت چی عزیزم تا میتونی ازش تشکر کن و محبت ‌‌تو با بارداری دوقلو خیلی بیشتر از اون داری زحمت میکشی ...

درسته ولی بنده خدا همش غصه میخوره چرا انقد بی کسیم

بغض داره خفه ام می‌کنه الان