2777
2789
عنوان

من یک باردار بی کسم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 37 پست
من ویار شدید داشتم ۹ کیلو کم کردم به هیچ خوراکی نمیتونستم دست بزنم به بچم نمیتونستم غذا بدم تا ۶ماهگ ...

ایشالله خدا کمکت کنه عزیزم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم هیشکی هم پیشش نیست ولی بابام رو بهونه کرده نمیاد میگه بابات اگر من نباشم حاضر نیست چیزی بخوره ...

اشکالی نداره 

با این حرفها خودت رو عذاب نده و رنج نده 

از همین دوران ی خودت یاد بده از هیچ کس توقع نکنی تا اذیت نشی .

خدا بهت توان میده این چند وقت هم میگذره .

ذهنت رو ازین کینه و دلخوری خالی کن و بسپار به خدا .

قدمشون پیشاپیش مبارکتون باشه

درسته ولی بنده خدا همش غصه میخوره چرا انقد بی کسیمبغض داره خفه ام می‌کنه الان

بهش بگو این زحمات هم بخاطر اینکه کس وکار دار بشیم دیگه😁

همین دوقلو ها میشن همه کس وکارتون انشالله 😍

ممنون عزیزم اینجوری که قبول نمیکنم راهکار می‌خوام فقط خیر ببینی الهی

سلامت باشی

راهکار که کسی رو نمیتونی مجبور کنی

اما اگه از اقوام و اشنا کسی حاضره مبلغی بگیره کمک کنه بگو بیاد

یا هم خرد خرد کاراتو بکنی غذارو وعده خیلی زیاد درست کن فریز کن

پیاز رو تو دستگاه تعداد بالا خرد کن و سرخ کن فریز کن هربار غذا درست میکردی یه تیکه استفاده کن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بهش بگو این زحمات هم بخاطر اینکه کس وکار دار بشیم دیگه😁همین دوقلو ها میشن همه کس وکارتون انشالله 😍

جنسیت بچه هات چیه عزیزم؟

من دوقلوهام پسرن همسان 

واااای که چقدر عشقن 

همه زندگیت میشن 

ولی من جای شما باشم حتماً با مادرم تماس می‌گیرم  ازش می‌خوام که همراه پدرتون این یه ماه بیان کنارت الان موقع لجبازی نیست فسردگی بعد از زایمان می‌گیری و اون موقع دیگه بزرگ کردن یه دوقلو واقعاً سخت می‌شه برات،یا شما برید پیش مادرتون جاتونو عوض کنید خیلی برای رویت خوب میشه