2777
2789
عنوان

هر کی بیداره بیاد لطفا

68 بازدید | 12 پست

بچم ده ماهشه..شب دیروقت میخابه...چهار شبه ساعت دو سه یا چهار بیدار میشه گریه میکنه..بعد ده دقه راضی میشه شیر میخوره...میخابه...اگه بزارمش سرجاش گریه میکنه بغلمو میخاد..قبلا برا شیر گریه میکرد میخورد و میخابید دیگه اینجوری الکی بی قراری نمیکرد.نگران شدم

عزیزم بالاخره کم کم داره نی نیتون بزرگ میشه نسبت به محیط اطراف هوشیار تر میشه به نظر من یک مسئله عادی هست چون هرچی سن میره بالا اون نیاز به خوابه کمتر میشه

میتونی هم ظهرا نزاری بخوابه تا شب راحت بخوابه

اما ببرش متخصص کودکان شاید راهکاری داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهت اطمینان خاطر ببرش پیش یه متخصص ضرر که نداره یه‌چکابم میشهاما من این موردو تو بچهای زیادی دیدم

باشه عزیزم ممنون از جوابت..اگه دیدم فرداشبم اینجوریه باید ببرمش دکتر 

باشه عزیزم ممنون از جوابت..اگه دیدم فرداشبم اینجوریه باید ببرمش دکتر

بنظرم فردا ببرش چون خیالت راحت میشه

فرداشب باز استرس بکشی...

قربون شما عزیزم انشالله همیشه نی نیتون سالم و خندون باشه😍❤

آره به احتمال زیادممکن هم هست دلدرد داشته باشهیبوست نداره یا تغییری توی خوراکش ندادی؟

نه دفعش خوب و راحته..نه چیزایی ک این چن وقت بهش دادم و میدم..تغییری نداشته

ممنون از جواب دهیت عزیزم 

نه دفعش خوب و راحته..نه چیزایی ک این چن وقت بهش دادم و میدم..تغییری نداشتهممنون از جواب دهیت عزیزم

خواهش میکنم گلم

فکر نکنم چیز خاصی باشه

گاهی وقتا بچه‌ها یه دوره یکی دو هفته‌ای بدخوابی شبانه دارن. اگه بیشتر از 2 هفته طول کشید ببرش دکتر.