2777
2789
عنوان

ترس از مرگ و امید به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 141 پست
نه گلم واقعیت گفتم ببخشید این میگم اما خدا تا وقتی به ما عمر داده باید زندگی کنیم چه بخوایم یا نخوای ...

آخه شدنی نیست

فک نکنم بتونم دیگه واقعا از ته دل خوشحال بشم

باور کن دستم قطع میشد راحت‌تر کنار میومدم تا فوت پدرم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دورا بگردمممم نگران چی هستی؟ما فامیل داریم که این مشکل رو داره و خوشحال و سرحال همه جا میگرده و ...

عزیزم خدا رحمت کنه پدرت. شاید خون داغل مدفوعت شقاق داشتی داخل کولونوسکوپی خدایی نکرده سرطان روده باشه مشخص میشه نگران نباش. ممنون از دلگرمیت

سلام مهربون من ۹ میلیمتر سرفه هم رفتم فوق تخصص گوارش برای معدم گفت آندوسکوپی و انجام دادم و معدم گفت ...

عزیزم سایزش زیادنیس . دادش من بزرگ بود طوری که معلوم بود واسه من  اصلامشخص نبود بامعاینه هم  .اصلاهیچ علایمی نداشتیم . براشما وخواهرمم هم همینطوره  .علت سرفه ات میتونه آلرژی یاگلودرد یاالتهاب یاحتی ازاعصابت باشه یه دکترگوش. حلق بینی برو داخل گلوت معاینه کنه .  اصلا اصلا عجله نکنی. من چون خودم عملم بدشده. بااینکه رفتم تهران بیمارستان خصوصی  ولی جراح عمومی که عمل کردم کارش خوب نبود تاآخرعمربایدعوارضش که آسیب به غددپاراتیرویید وتارصوتی تحمل کنم تواین سایت هرکی میخواد عمل تیروییدکنه بهش میگم دقت کنه توانتخاب جراح . جراحت سابقه عمل تیرویید زیاد داره ؟ کدام شهری؟  اصلا استرس نداشته باش  ازهرکی بپرسی  یاتونت سرچ کنی بهت میگن   سرطان تیرویید اصلا مثل بقیه سرطانهانیس وجای نگرانی نیس‌. عمرطبیعی خودت میکنی  .یه خانمه توفامیل شوهرخواهرم جوان بوده تیروییدش درآوردن الان پیره  بچه ونوه داره

آخه شدنی نیستفک نکنم بتونم دیگه واقعا از ته دل خوشحال بشمباور کن دستم قطع میشد راحت‌تر کنار میومدم ت ...

عزیز دلم نمیخوام دلداری الکی بدم بگم چیزی نیس اتفاقا خیلیم اتفاق بد و وحشتناکی چون خودم تجربه کردم اما انسان با امید زندس باور کن چند سال دیگه حالت بهتر میشه سخته اما خدا عزیزی که میبره صبر هم میده ولی خوب داغ تو الان تازس این ناراحتی های تو به جاس و حق داری زمان باید بگذره گلم

عزیزم خدا رحمت کنه پدرت. شاید خون داغل مدفوعت شقاق داشتی داخل کولونوسکوپی خدایی نکرده سرطان روده باش ...

ممنون عزیزم همچنین پدرشما رو 

نه آخه اطرافیان بهم میگن کولونوسکوپی نیاز نیست 

یه دکتر هم بهم گفت کولونوسکوپی نیاز نیست 

روانپزشکمم گفت به هیچ عنوان نباید بدی چون کولونوسکوپی برا۴۰/ ۵۰ سال به بالاست و این نوع سرطان ها هم زیر ۳۵ سال محاله 

اونم منی که اینقدر رعایت میکنم 

میگن فقط برا استرسته

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

تو نمونه برداری نوشته پاپیلاری ولی دکتر گفت خوش خیم نیس . شما الان دیگه خدایی نکرده عود نداشته؟

نه عود نداشته عزیزم .چون اصلامتاستازنداده بود .حتی اگه بالای یک سانت بره ومتاستازهم بده چون تاآخرعمر تحت نظری و سونووآزمایش میدی جای نگرانی نیس.  زیر یک سانت اصلا لازم به یددرمانی بعدعمل هم نیس

عزیزم سایزش زیادنیس . دادش من بزرگ بود طوری که معلوم بود واسه من اصلامشخص نبود بامعاینه هم .اصلاهی ...

آخی ایشاالله زود خوب شه والا دکتر گوش و حلق زیاد رفتم ولی شربت داد دوباره روز از نو کارم شده سرچ تو نت اونجا هم گفته یکی از علائمش سرفه و گردن درد میدونم از مهربونیت که به همه توصیه داری خدا بهترین ها رو به خودت و خانوادت بده حال خودتم بهتر شه. دکتر من گفت ممکن به صدات آسیب وارد شه اونم چون طبیعیه حالا یا بعد رفع میشه یا خدایی نکرده نه

ممنون عزیزم همچنین پدرشما رو نه آخه اطرافیان بهم میگن کولونوسکوپی نیاز نیست یه دکتر هم بهم گفت کولون ...

من انجام داد چون همورویید داشتم و همیشه شقاق و خون ریزی و درد برا همین انجام دادم که گفت خداروشکر سالم

نه عود نداشته عزیزم .چون اصلامتاستازنداده بود .حتی اگه بالای یک سانت بره ومتاستازهم بده چون تاآخرعمر ...

خدا رو شکر برات عود نداشته همیشه سلامت باشی .منم از همین متاستاز میترسم چون سرفه دارم میگم به ریه نرفته باشه چند ماه لرزش دست پیدا کردم یا به اعصاب نزنه تا بعد جراحی تا پاتولوژی هم نیاد سخته 

من انجام داد چون همورویید داشتم و همیشه شقاق و خون ریزی و درد برا همین انجام دادم که گفت خداروشکر سا ...

خداروشکر 

نه آخه منو منع کردن 

خودبیمارانگاری دارم همش دنبال اینم که یه درد به خودم بچسبونم 

حتی متخصص ریه و متخصص قلب هم رفتم 

و البته اینم بگم مطمئن نیستم اونی که دیدم خون بوده 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

نه عود نداشته عزیزم .چون اصلامتاستازنداده بود .حتی اگه بالای یک سانت بره ومتاستازهم بده چون تاآخرعمر ...

نمیدونم فوق تخصص گفت ید میخوای اما خیلی کم خدا از دهنت بشنوه کاش نخواد

ببخشید فکر کنم تو خانوادتون ارثی بوده خدا همتون رو کمک کنه به حق این شبهای عزیز من کرمانشاه هستم

عه منم کرمانشاهم . آره بعدمن دادشم عمل کردفهمیدیم ارثیه.ببین دادشم پیش افشین قاسمی بیمارستان بیستون عمل کرد خداروشکر عملش عالی بود وچندنفردیدم تعریفش دادن.  همینجابه یکی پیشنهادش دادم  رفت عمل کرد ولی میگه باحنجره اش آسیب زده .ولی پاراتیروییداش خوبه .  خودش هم تعریف قاسمی روشنیده بودحالانمیدونم چراتارصوتیش آسیب زده . دادشم چون من عملم بدبود به دکترقاسمی گفته بود که خواهرم اینطورشده گفته بودخیالت راحت من به پاراتیرویید وحنجره کاری ندارم. اگه میتونی حتی شده  پول قرض کن حتما برو تهران پیش دکترشفیعی عمل کن  چون پنجه طلای عمل تیروییده میگن . توسایت اسمش سرچ کنی تعداد عملهای که انجام داده میاری . اگه هم نمیتونی برو پیش همین قاسمی بهش بگو وتاکیدکن. حواسش باشه به پاراتیروییدوحنجره ات آسیب نزنه .

خداروشکر نه آخه منو منع کردن خودبیمارانگاری دارم همش دنبال اینم که یه درد به خودم بچسبونم حتی متخصص ...

تو فکر نرو منم یه مدت مثل خودت بودم تا یه بیماری پیدا میشد استرس که چی دارم و سرچ تو نت نگران نباش امیدت به خدا باشه