الهی دورا بگردمممم نگران چی هستی؟
ما فامیل داریم که این مشکل رو داره و خوشحال و سرحال همه جا میگرده و خوش گذرونی میکنی اصلا چیز سختی نیستااا
روحیتو حفظ کن دکتر هم الکی یه چی واسه خودش گفته
این دکترا کلا عادتشونه ... من ۲۰سالمه بخاطر اعصابم حالت تهوع میگرفتم و بدنم بی حال میشد بهم گفتن برو پیش متخصص گوارش
ازم پرسید سابقه سرطان معده دارین گفتم بابام تو سن ۴۶سالگی گرفت و فوت شد
گفت پس احتمالش هست
من اونجا خودمو باختم ... یعنی دیگه داشتم جون میدادم تو شهر غربت یه دختر تنها و بی کس که دکتر ابن حرفو بهش زده
بعد چند روز گفت آزمایش بده دادم گفت خب تو آزمایش که هیچی مشخص نیس عزیز باید آندوسکوپی بدی گفتم خب یعنی چه همون اول میگفتی آندو بدم دیگه چرا اذیت کردی
رفتم خونمون خیلی حالم بهتر شد پیش خانوادم ولی محض اطمینان آندوسکوپی دادم گفتن چیزیت نیس معده سالمه
بعد چند وقت ک برگشتم اون شهر، دوباره حالم بد شد و به خودم میگفتم سرطان روده دارم دوستم گفت ببین تو روحت سرطان گرفته نه جسمت و این بدترین نوع سرطانه!
بردم پیش روانپزشک دارو بهم داد مصرف کردم خیلی بهتر شدم
بهم گفت سرطان معده و روده رو ۳۵به بالا باید نگران باشی نه الان که ۲۰ سالته چون محاله تو این سن
گفتم خب من که رعایت میکنم گفت حتی اگه رعایت نکنی هم تو این سن نمیگیری
خیلی حالم بهتر شد تا الان که یه چند روز یکمی استرس داشتم بیخود
دیروز تو مدفوعم یکمی خون دیدم اینقدر ترسیدم و گریه کردم گه سرطان روده باشه
تاپیک زدم بچها گفتن خونش باید تیره باشه نه روشن
یا بخاطر ییوستمه یا هم بخاطر اعصابه ...
هرچی که هست خیلی استرسش رو گرفتم
ولی رفیقم بهم گفت یکی اشناهاشون سرطان کبد که بدترین نوع سرطانه داره قراره نصف کبش رو ببرن بندازن دور
بعد پسره اینقدر روحیه ی خوبی داره که پا میشه میرقصه اونوقت تو هیچی نشده به خودت استرس میدی؟! راستم میگن روحیه خیلیییی مهمه
خانم مسنی رو میشناسم حدود ۸۰ سالشه سرطان معده گرفت و الان خوب خوب شده که نوعش سرطان سختیه روحیه ی خوبی داره پیگیر بود زود به فکر افتاد اونوقت بابای من چند سال معده درد داشت یه بار نرفت دکتر...تا موقعی که کار از کارگذشت ..بعدم روحیش به شدت ضعیف بود..
خداروشکر علم پیشرفت کرده دیگه همه چیز درمان داره مث ۵۰ سال پیش نیست