2777
2789
عنوان

ترس از مرگ و امید به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 141 پست
دوست عزیزمن ۲۱ روزه پدرم فوت شدنسالم سالم بودن، پیر هم نشده بودن ۶۰ ساله بودن تازهبخاطر یه اتفاق و س ...

انشاالله دیگه غم نبینی میدونم خیلی سخته برات جایگاهش بهشت باشه

خدا رحمت کنه پدر منم چند سال پیش تو سن شصت سالگی فوت کردن یه روز بی خبر و یهویی تو خیابان تنها سکته ...

خدا رحتمشون کنه

براشون فاتحه میخونم

شمام برای پدرم اگه مایل بودید یه فاتحه بخونید. ممنونم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله دیگه غم نبینی میدونم خیلی سخته برات جایگاهش بهشت باشه

من خیلی شرایطم بده

پدرم شهر دور مسافرت رفتن و دور از ما فوت شدن

به بدن سردش رسیدم

ماشین خریده بودم، زنگ زده بودم بهشون خبر خوب بدم خبر فوتشون رو شنیدم

تو این ۳ ماه فقط ۴ ساعت دیده بودمشون

آخ که من کاش بمیرم و تموم شه این کابوس

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

سلام نوعش وسایزش چنده؟ کدام شهری؟ من عمل کردم سال نودوهفت بیست وهفت سالم بودنوعش پاپیلاری بود. وزیریک سانت کل تیروییدم درآوردن  ‌ ولی یددرمانی نکردم چون ریزبود. بعدمن دادشم عمل کرد بالای یک سانت بود بعدعمل دوجلسه یددرمانی کردخداروشکرجراحش خوب بود . الان بالای دوساله فهمیدیم خواهرمم داره  اونم زیر یک سانته ولی شش ماه یبار سونومیده که اگه  نزدیک یه سانت شدعمل کنه چون یه دکترسونوخیلی ماهر بهش گفته که تازیریک سانت متاستاز نمیده نگران نباش. دکترهای غدد اونموقع منوترسوندن خدابراشون نسازه عجله ای منوبردن عمل کردن پیش یه جراح که عملم خوب نبود. اگه نه سرطان  پاپیلاری  خوش خیم ترین نوع بدخیمیه. جراح خیلی مهمه بایدسابقه عمل تیروییدداشته باشه .واینکه اصلااسترس نداشته باش وعجله نکن تابالای یک سانت هیچ خطروعلایمی نداره. سرفه میکنی برویه متخصص گوش حلق بینی میتونه بخاطر رفلاکس معده هم باشه  چون ندول تیرویید تابزرگ نشه علایمی ازخودش نشون نمیده . خواهرم میخواد نزدیک سانت شد بره تهران. پیش دکترشفیعی عمل کنه‌ . شفیعی وعلی بخشی جراح تیرویید هستن و معروفن

من خیلی شرایطم بدهپدرم شهر دور مسافرت رفتن و دور از ما فوت شدنبه بدن سردش رسیدمماشین خریده بودم، زنگ ...

عزیزم منم شرایط تو رو داشتم میدونم چقدر برای یه دختر سخته منم این روزها رو گذروندم حتی افسردگی گرفته بودم هنوزم بعد ۵سال داغش برام تازس امیدت به خدا باشه فقط دعا و خیرات ما براش میرسه با ناراحتی ما روح پدرت هم متوجه میشه و ناراحت . خدا رحمت کنه

سلام نوعش وسایزش چنده؟ کدام شهری؟ من عمل کردم سال نودوهفت بیست وهفت سالم بودنوعش پاپیلاری بود. وزیری ...

سلام مهربون من ۹ میلیمتر سرفه هم رفتم فوق تخصص گوارش برای معدم گفت آندوسکوپی و انجام دادم و معدم گفت مشکلی نداره من ۲۴تیر جراحی دارم ولی گردن درد و گاهی سرفه اذیتم میکنه هر شش ماه سونو میدادم هیچ کدوم نگفتن نمونه برداری اگه میگفتن زودتر جراحی میشدم ناراحتیم این که من بیمار سهل انگاری نداشتم ولی دکتر با سواد متاسفانه کم . این دکتر جراح قبلا هم سابقه جراحی داشته امیدم به خداس و دعاهای شما دوستان مهربونم

سلام نوعش وسایزش چنده؟ کدام شهری؟ من عمل کردم سال نودوهفت بیست وهفت سالم بودنوعش پاپیلاری بود. وزیری ...

تو نمونه برداری نوشته پاپیلاری ولی دکتر گفت خوش خیم نیس . شما الان دیگه خدایی نکرده عود نداشته؟

ببخشید فکر کنم تو خانوادتون ارثی بوده خدا همتون رو کمک کنه به حق این شبهای عزیز من کرمانشاه هستم

به منم گفتن برو بیمارستان میلاد تو تهران پیش دکتر نادر غضمفری اما شرایطش رو ندارم

عزیزم منم شرایط تو رو داشتم میدونم چقدر برای یه دختر سخته منم این روزها رو گذروندم حتی افسردگی گرفته ...

ممنونم که سعی میکنی به آینده‌ای امیدوارم کنی که بهش امیدی ندارم

الهی دورا بگردمممم نگران چی هستی؟

ما فامیل داریم که این مشکل رو داره و خوشحال و سرحال همه جا میگرده و خوش گذرونی میکنی اصلا چیز سختی نیستااا 

روحیتو حفظ کن دکتر هم الکی یه چی واسه خودش گفته 

این دکترا کلا عادتشونه ... من ۲۰سالمه بخاطر اعصابم حالت تهوع میگرفتم و بدنم بی حال میشد بهم گفتن برو پیش متخصص گوارش 

ازم پرسید سابقه سرطان معده دارین گفتم بابام تو سن ۴۶سالگی گرفت و فوت شد 

گفت پس احتمالش هست 

من اونجا خودمو باختم ... یعنی دیگه داشتم جون میدادم تو شهر غربت یه دختر تنها و بی کس که دکتر ابن حرفو بهش زده 

بعد چند روز گفت آزمایش بده دادم گفت خب تو آزمایش که هیچی مشخص نیس عزیز باید آندوسکوپی بدی گفتم خب یعنی چه همون اول میگفتی آندو بدم دیگه چرا اذیت کردی 

رفتم خونمون خیلی حالم بهتر شد پیش خانوادم ولی محض اطمینان آندوسکوپی دادم گفتن چیزیت نیس معده سالمه 

بعد چند وقت ک برگشتم اون شهر، دوباره حالم بد شد و به خودم میگفتم سرطان روده دارم دوستم گفت ببین تو روحت سرطان گرفته نه جسمت و این بدترین نوع سرطانه!

بردم پیش روانپزشک دارو بهم داد مصرف کردم خیلی بهتر شدم 

بهم گفت سرطان معده و روده رو ۳۵به بالا باید نگران باشی نه الان که ۲۰ سالته چون محاله تو این سن 

گفتم خب من که رعایت میکنم گفت حتی اگه رعایت نکنی هم تو این سن نمیگیری 

خیلی حالم بهتر شد تا الان که یه چند روز یکمی استرس داشتم بیخود

دیروز تو مدفوعم یکمی خون دیدم اینقدر ترسیدم و گریه کردم گه سرطان روده باشه 

تاپیک زدم بچها گفتن خونش باید تیره باشه نه روشن

یا بخاطر ییوستمه یا هم بخاطر اعصابه ... 

هرچی که هست خیلی استرسش رو گرفتم 

ولی رفیقم بهم گفت یکی اشناهاشون سرطان کبد که بدترین نوع سرطانه داره قراره نصف کبش رو ببرن بندازن دور 

بعد پسره اینقدر روحیه ی خوبی داره که پا میشه میرقصه اونوقت تو هیچی نشده به خودت استرس میدی؟! راستم میگن روحیه خیلیییی مهمه 

خانم مسنی رو میشناسم حدود ۸۰ سالشه سرطان معده گرفت و الان خوب خوب شده که نوعش  سرطان سختیه روحیه ی خوبی داره پیگیر بود زود به فکر افتاد اونوقت بابای من چند سال معده درد داشت یه بار نرفت دکتر...تا موقعی که کار از کارگذشت ..بعدم روحیش به شدت ضعیف بود..

خداروشکر علم پیشرفت کرده دیگه همه چیز درمان داره مث ۵۰ سال پیش نیست 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

ممنونم که سعی میکنی به آینده‌ای امیدوارم کنی که بهش امیدی ندارم

نه گلم واقعیت گفتم ببخشید این میگم اما خدا تا وقتی به ما عمر داده باید زندگی کنیم چه بخوایم یا نخوایم قطعا تو خوشحال باشی پدرت هم اون دنیا شاد میشه و برعکس من چند وقت پیش قبل اینکه جواب نمونه برداری بگیرم خواب پدرم دیدم اون میدونست ناراحتم و منتظر اومد گفت عزیزم ناراحت نباش منم ناراحت میشم خدا هست پس بدون ناراحتی ما رو میفهمن