2777
2789

بچه ها بعد از زایمان رژیم گرفتم صورتم خیلی خیلی لاغر شده و کلا ذاتا جمجمه ی ظریف و کوچیکی دارم ولی خداییش خوشکلم بدنیستم  حالا دلم میخواد برم صورتم و مادلینگ کنم ینی ژل گونه و چونه و یه کوچولو زاویه سازی ولی کم و طبیعی به نظرتون زیبا هست ؟کی انجام داده آیا راضی بودین ؟درد داشت ؟ماندگاری چطور ؟و اینکه ژل و ترجیح میدین یل چربی ممنون میشم اگر جواب بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زاویه دیگه به نظرم قشنگ نیست اگر چونه ت گرد یل عقبه میتونی بهش فرم بدی و خوب هم میشه ولی حقیقتا زاویه مخصوصا اگر کمی زیاد تزریق شه صورت رو مردونه نشون میده

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
نظرم مثبته و دوستدارم

خوب خداروشکر .میدونید شوهرم برای اینکه منصرفم کنه چی میگه میگه این کارا خز شده تو خیره سرت تحصیل کرده ای امروزه ای الان خانمای امروزه همه نچرالن .ولی من مطمئنم نمیخواد من تو چشم باشم

زاویه دیگه به نظرم قشنگ نیست اگر چونه ت گرد یل عقبه میتونی بهش فرم بدی و خوب هم میشه ولی حقیقتا زاوی ...

چونم کوچیکه و یه کوچولو عقبه آره درست میگی زاویه یه مقدار صورت و ضمخت میکنه

خوب خداروشکر .میدونید شوهرم برای اینکه منصرفم کنه چی میگه میگه این کارا خز شده تو خیره سرت تحصیل کرد ...

شوهر منم دوستنداره ولی از اونجایی که خودم کارم تزریق بوتاکس و ژل هست چارم نمیکنه 😂

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

شوهر منم دوستنداره ولی از اونجایی که خودم کارم تزریق بوتاکس و ژل هست چارم نمیکنه 😂

ای جااان من خودمم کارم تزریق بود یه مدت تا اینکه تخصص قبول شدم .ولی هیچوقت برای خودم انجام ندادم و بهشم فکر نمیکردم حتی ولی الان صورتم شدیداااا نیاز داره

چونم کوچیکه و یه کوچولو عقبه آره درست میگی زاویه یه مقدار صورت و ضمخت میکنه

همون چونه و لب خوبه البته زیادش نه. به اندازه. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند