2777
2789

دقیقا نسخه قدیمی نی نی سایتن

واقعیت هم همینه اینجا فقط باید از خار شوهر مادر شوهر بگی وگرنه که حرف حق مشتری نداره اینجا 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درسته 

کاش به زمان قبل از آشنایی با نینی سایت برمیگشتم 

الان شدم معتاد 

ولی سرگرمی خوبیه خیلی چیزا هم یاد گرفتم 

ولی انرژی منفی زیاد داره 

یه چیز بد تر این بود که به هیچ کدوم از مردا اعتماد ندارم و احتمال میدم خیانت کنن

♡
سبزی میقولی؟

نه من فقط گوجه سبز میخوام 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
اره درسته کاش به زمان قبل از آشنایی با نینی سایت برمیگشتم الان شدم معتاد ولی سرگرمی خوبیه خیلی چیزا ...

من واقعا بعضی وقتا نیاز دارم به اینجا یه حرفایی رو نمیتونی تو واقعیت به نزدیک ترین کسانتم بگی ولی اینجا که کسی نمی‌شناسمت گفتنش خیلی راحت تره  ولی کاش مثل قدیم بود