2777
2789
عنوان

زندگی رو به اتمام این زوج

203 بازدید | 9 پست

سلام

میخوام یه قضاوت بیطرفانه از یک زندگی رو به اتمام داشته باشین

من با هر دوطرف صحبت کردم و حرفاشونو میگم

هر دو ازدواج دومشون بوده ، اقا رو نمیدونم چرا طلاق گرفته بود از خانوم اولی ،

ولی خانوم بخاطر ناباروری بوده از طرف خودش بوده

هر دو بین ۳۵ تا ۴۰ سال سن دارند

اگر می‌خواهید یه تصوری ازشون داشته باشید

اقا قد بلند و چهارشونه با قیافه متوسط

و خانوم هم با چهره متوسط روبه پایین

شما تصور کنید که آقا از نظر ظاهر بهتره

آقا میگه که اول از همه زندگیشون با دروغ شروع شده این خانوم گفته ازدواج اولم بخاطر ناباوری و عقیم بودن همسر اولش بوده در حالی که مشکل از خود خانوم بوده و این خانوم فعلا تحت درمانه ولی خب امید چندانی نیست

دوم اینکه اقا در مورد روابط این خانوم با پسر عموهاش حساس شده مثلا با پسر عموهاش دست میده و روبوسی میکنه و خیلی صمیمی ان حتی ۱۲ شب هم زنگ میزنه ، مثلا هر دو خواستن بخوابن و این پسر عموهه زنگ زده و این خانوم هم با اشتیاق باهاش حرف زده و گفتن و خندیدن

سه اینکه گفته حتی یکبار خوده خانوم گفته که پسر عموم گردنمو بوس کرده که این حرف یه جوریه و قضاوت با شما ک باور میشه کرد یا نه

چهار اینکه به شدت این خانوم وابسته به خانوادش هست و هرچی اون ها بگن قبول میکنه و گوش به فرمانشونه

درکل وابستگی عاطفی و روانی شدیدی به خانواده داره به حدی که این اقا رو ناراحت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این وسط فقط آقاهه بدبخت شد واسه دومین بار طلاق بگیره خودشو راحت کنه اصلا نمیشه با این زن موند بره با همون پسر عموهاش 

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)

حرفای خانوم 

خانوم باگریه تعریف میکنه اول از همه این آقا بد دهنه و دست بزن داره 

حتی این اواخر بخاطر اینکه کتک خورده قهر کرده رفته خونه پدرش (همسرش انکار میکنه ) ...‌ مدرکی از زدن یا اثری وجود نداره بخاطر همین ممکنه خانوم دروغ بگه این موضوع رو 

دوم اینکه میگه که آقا بد دل و شکاکه در خونه رو قفل میکنه روش و مدام گوشیشو چک میکنه و کنترل گره 

البته به گفته خود خانوم مدتی این بددلیشو گذاشته کنار ولی دوباره شروع کرده 

همین یعنی که آقا با دلیل شکاک میشده که بازم قضاوت با شما ، این نظر من بود

مثلا خانوم با اشک و زاری میگه که توی خیابون اگر مردی به من نگاه کنه منو مقصر میدونه و به من بدو بیراه میگه ک چرا این داره نگاهت میکنه یا اینکه شماره تلفنشو عوض کرده تا پسر های فامیل با این خانوم دیگه ارتباطی نداشته باشن

سوم اینکه آقا خانواده پر دخالتی داره ینی مثلا خواهر شوهرش زنگ میزده می‌گفته که به زنت رو نده اگه حرفی میزنه بزنش 

حالاام میگه دوسش ندارم ، و ازش متنفرم 

خانواده و پدرش بشدت پشتشن و تشویقش میکنن واسه طلاق