2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم چون شوهرم صادق نبود باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا طلاق بگیری همه صف نمیکشن به خاطرت هااا...سر این چیزای چرا زندگیو بهم نزنین خدا قهرش میگیره 😑

بحث دروغ هست زندگی با یه ادم دروغگو جهنمه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

نه یه هفته بعد عقد فهمیدم هیچی نداره

قسط و وام چی میده حقوقشو؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

نه بابا اصلامن یه زندگی معمولی میخواستم نه قیافه داشت که هی خانوادم بهم گفتن قیافه اش بعد عقد عادی م ...

پس مشکلات بیشتره

چندسالته،؟کارمندی؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

نه بابا اصلامن یه زندگی معمولی میخواستم نه قیافه داشت که هی خانوادم بهم گفتن قیافه اش بعد عقد عادی م ...

شوهر من خیلی خوشگله 

ولی این خوشگلیش تو. روان نامزادی خیلی خیلی به چشمم میومد 

الان تا حدودی برام عادی شده بیشتر اخلاقش 🥲

قسط و وام چی میده حقوقشو؟؟؟

پراید و یک سوم خونه ای که با دادشش شریک بوده

کلا زمین خوب توی شهرمون داشته چندسال پیش شده پله پیشرفت دادشش فروخته اومده توی یه آپارتمان ۷۰ متری شریک شده

برای هر چیزی طلاق نگیرید زندگی بعد از طلاق حتی ممکنه بدتر هم باشه تاپیکم در مورد دختر داییم هست رو ا ...

عزیزم دختر داییتون بهتر شدن؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
پراید و یک سوم خونه ای که با دادشش شریک بودهکلا زمین خوب توی شهرمون داشته چندسال پیش شده پله پیشرفت ...

چی بگم

فکراتوخوب بکن