2777
2789

تو مسائل اقتصادی بهم دروغ گفت روراست نبود خودشو پولدار جلوه داد وقتی عقد کردم فهمیدم هیچی نداره

الان برم دادگاه این دلیل قبول میکنن

امشب کلی باهاش دعوا کزدم بهش گفتم بدبختم کردی خواستگارهای بهتر از تو رو داشتم از دست دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اگه پولم داشت از بیس اشتباه بود این ازدواج چون پول اومد نیومد داره یهو همه چی از دست می‌رفت بازم حالت گرفته می‌شد باید ملاک های دیگ میداشتی

ولی فکر کنم بشه به عنوان فریب در ازدواج مطرحش کرد

چطور میشه تو تمام مراحل تا عقد خودشو پولدار جلوا بده؟! 

خونه زندگیشون ماشین زیرپاش تیپاش و... متوجه نمیشدی؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
حالا طلاق بگیری همه صف نمیکشن به خاطرت هااا...سر این چیزای چرا زندگیو بهم نزنین خدا قهرش میگیره 😑

بگید ببینم طلاق سر چه مسئله ای درست و عاقلانه اس استاد؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
چرا تحقیق نکردی؟؟

تحقیق کردیم در مورد اخلاقش گفتن خوبه

شوهرم کارمنده ۸۰ درصد حقوقش رو وام میده که اینو بعد عقد گفت به امید حقوق من اومده بوده. بهم گفت در کنار کارمندی خرید و فروش ماشین میکنم بعد عقد زد زیرش گفت سال‌های قبل میکردم اینکارو

نه پول عروسی داشت نه پول خرید عروسی نه یه مسافرت

من دلم داره میپکه یه مهمونی گرفتیم با وامی که خودم گرفتم

مهریه ام نصف خونه ای هست که خودم دارم قسط هاشو میدم 

هیچی 

درسته مسائل مادی نباید خیلی مهم باشه ولی شوهر من اولیه خیلی ساده رو نداشت واسه شروع