2777
2789
عنوان

خيلي اعصابم بهم ريختست

51 بازدید | 4 پست

نميدونم چيكار كنم همش سر بچه هام جيغ ميزنم أصلا اعصابو حوصله ندارم، واقعا كمبود خواب دارم ، بچه هام خيلي دير ميخوابن كوچيكه كه ساعت ٢ ميخوابه ٦ صب بيدار ميشه وقتي هم كه بيدار ميشم ديگه نميتونم بخوابم، 

امشب انقد حالم خراب بود گفتم دو دقيقه چشامو رو هم بزارم شوهرم اومد ديد خوابم يهو بهم ريخت لامپا رو خاموش كرد گف من خسته ام و بچه ها برين بخوابين بعد به من ميگه تو كه ميخوايي تا ساعت ١٠ يكي نيست بگه مرد حسابي تو مگه تا ١٠ صب خونه ايي كه ببيني من تا اون موقع خوابم يا نه به جاي اينكه دست رو سرم بكشي بگي چيزي شده ميايي اينجوري ميگي اينجور موقع ها  اعصاب من هزار برابر ميرزه بهم واقعا دلم يه راهكار خوب ميخواد كه اين وضعمو درست كنم از اين مرد از لحاظ احساسي كه آبي برام گرم نميشه مگر اينكه خودم بخوام به خودم كمك كنم اگه راهكاري بلدين بگين

غردب بجه ها رو میبرید پارک ؟

گل گاوزبان گلاب خوراکی های آرامش دهنده زیاد بخورید به بچه ها هم بدین 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غردب بجه ها رو میبرید پارک ؟گل گاوزبان گلاب خوراکی های آرامش دهنده زیاد بخورید به بچه ها هم بدین

اينا از صبح در حال دويدنن تا ساعت ٢ شب تازه ظهرا هم نميخوابن، يعني براي من هيچ رمقي نميمونه كل خونه بهم ريخته أصلا يه وضعي كه نگو

اينا از صبح در حال دويدنن تا ساعت ٢ شب تازه ظهرا هم نميخوابن، يعني براي من هيچ رمقي نميمونه كل خونه ...

وااااای واااای . من از پشت گوشی اعصابم خراب شد 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم