2777
2789

دوستان عزیزم من باردارم و میخوام هرکسی که منتظره که مادر شه صلوات بفرستم لطفا اسمتونو بگین تا براتون صلوات بفرستم💚🌱انشالله تمام کسانی که میان توی تاپیک به زودی خبر باردار شدنشون رو بشنوم💚

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفاااااا دعام کن قربونت بشم شدیداً محتاجم ان شالله این ماه من تاپیک بارداریمو بزنم

الهی امین

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

سلام

برای من دعا کن خیلی وقته منتظرم خدا بهم بچه بده😔 تو حسرت بچه ام

التماس دعا

منم برات صلوات فرستادم

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...

مجردم میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

امروز روزه بودم فردام اگه خدا قبول کنه روزه میگیرم از ته دلم برا همه ی اونایی که میخوان باردارشن دعا کردم امیدوارم خدا به همه ی اونایی که میخوان بچه ی سالم و صالح بده از جمله خودم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
لطفاااااا دعام کن قربونت بشم شدیداً محتاجم ان شالله این ماه من تاپیک بارداریمو بزنم

انشالله حاجت روا شین صلوات فرستادم

امروز روزه بودم فردام اگه خدا قبول کنه روزه میگیرم از ته دلم برا همه ی اونایی که میخوان باردارشن دعا ...

قبول باشه عزیزم انشالله حاجت روا شی💚