دوستان عزیزم من باردارم و میخوام هرکسی که منتظره که مادر شه صلوات بفرستم لطفا اسمتونو بگین تا براتون صلوات بفرستم💚🌱انشالله تمام کسانی که میان توی تاپیک به زودی خبر باردار شدنشون رو بشنوم💚
لطفاااااا دعام کن قربونت بشم شدیداً محتاجم ان شالله این ماه من تاپیک بارداریمو بزنم
الهی امین
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
باردار نیستم ولی حاجت دارم برای بچه هام لطفا دعا کن برام الهی به سلامت نی نی تون بغل کنید پدرو مادر دار باشه رزق وروزی دار باشه سالم وصالح باشه انشاالله
امروز روزه بودم فردام اگه خدا قبول کنه روزه میگیرم از ته دلم برا همه ی اونایی که میخوان باردارشن دعا کردم امیدوارم خدا به همه ی اونایی که میخوان بچه ی سالم و صالح بده از جمله خودم
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡