2777
2789
ن بابا... ما سرامیک زدیم دروپنجره هم داره و گچخاکه . از حالا ب بعدش۳۰۰ ۴۰۰میلیون خرج داره. ماهم فکر ...

پس اخراشه، انشالله بزودی برید داخلش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر این ماه عزیز خدا کمک کنه تمام قرضهای شوهرمو بدیم تواین ماه 

هر ماه یه در آمد داشته باشم که به بچه هام عزیزام خودم مادرم هرچیزی خوردنی پوشیدنی لوازم که دوست داشتیم بتونیم نقد بخریم دیگه قرض نکنیم بسلامتی

چه سفری ؟۰را دوست نداری بری؟

سختمه الان. واقعا حوصله و انرژیش رو ندارم. از طرفی هم شوهرم به چیزی گیر بده بیخیال نمیشه. پریروز اومده ساعت شیش صبح منو بیدار کرده که بیا بریم سرچ کنیم بلیت پیدا کنیم. بگم چه سفری احتمالا فکر میکنی الکی میگم.

و ۲۲ سالته ؟؟

اره مهر میرم تو ۲۲ 

منم ۴ ساله مدرسمون تموم شده 

از خانوادم خجالت میکشم 

دانشگاه نرفتم سرکار هم نرفتم 

حس میکنم تو زندگیم یک بارم چیزی نداشتم که خانوادم بهم افتخار کنن 

ولی اونا اینقدر مهربونن که میگن مهم نیست...همیشه فقط همایت کردن و هرچی نیاز داشتم برام فراهم کردن 

اما من بی لیاقتم:)

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
چرا شروع نمیکنی یه مهارت رو یاد بگیری؟یه چیزی که بهش علاقه داری

چه مهارتی مثلا؟

علاقم درسه 

میخوام برای آخرین بار کنکور بدم 

احتمالا دیپلم جدید باید بگیرم 

اینقدر سردرگم و گیج و بی هدفم که نمیدونم چی به چیه

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
اره مهر میرم تو ۲۲ منم ۴ ساله مدرسمون تموم شده از خانوادم خجالت میکشم دانشگاه نرفتم سرکار هم نرفتم ح ...

ولی من دوران کنکورم شدید ترین تنش ها تو خونمون بود و کسی نمیدونست من وجود دارم .... خیلی عذاب میکشم که داشتم با گریه تست میزدم ... دانشگاه آزاد هم نزاشتن برم ... الآنم که می‌خوام ازدواج کنم کسی که دوسم داره هم خودش هم تقریبا خانوادش تحصیل کرده هستن ... پیش اونا اعتماد به نفس ندارم ...