2777
2789
عنوان

خانمای شاغل خواهش میکنم بیاید

194 بازدید | 23 پست

دوستان من رفتم سر کار رضایت نامه همسر خواست به شوهرم گفتم گفت خودت امضا کن حالا صاحب کارم شماره شوهرمو گرفته یعنی میخواد بهش زنگ بزنه از خودش بپرسه؟چون شوهرم همکاری نمیکنه و گفت ک زنگ بزنه جوابشو نمیدم شما رضایت نامه دادین با همسر یا پدرتون تماس گرفتن؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مگه مدرسه ست و شما دانش اموز که رضایت ولیت رو میخواد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مگه اردوی مدرسه است آخه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کجاست که رضایت نامه میخوان؟

عزیزم هرچی کار من رفتم تا حالا برای مصاحبه رضایت خواستن

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
نه مگه مدرسه ست و شما دانش اموز که رضایت ولیت رو میخواد

متاسفانه میخوان توی این کشور 

یعنی چی واقعا چقدر بیشعوره یعنی زن از خودش انقدر اختیار نداره که کارش رو انتخاب کنه؟ ۱۵ سال کار کردم ...

پس چرا من هرجا میرم رضایت میخوان شانس من بده یعنی؟

نه. برای چی زنگ بزنه به همسر یا پدرم. قدیم دنبال کار بودم. چند تا موسسه رفته بودم برای تدریس. یکی شون سفته خواسته بود که رد کردم. یکی دیگه هم گفت سه ماه اول بدون بیمه یک ماه بی حقوق که حبول کرده بودم. اینجایی که رفتی شاید قبلا از جانب همسرها مشکلاتی براشون به وجود اومده که خواستن محکم کاری کنن

پس چرا من هرجا میرم رضایت میخوان شانس من بده یعنی؟

ببین اصلا اولین باره میشنوم حتی اطرافیانم هم همچین موردی نداشتن. البته نمیدونم شما تخصصتون چیه و چه کاری انجام میدین ولی به هر حال عجیبه

Belle سابق

درسته میخان شماره شوهرتو بده . با اعتماد بنفس کامل نگران چیزی نباش. 

چون ممکنه رضایت نداشته باشه بیاد دردسر درست کنه 

اگرم چیزی شد داستان رو ب کارفرمات بگو یا از ترس داستان درست شدن میکه برو یا بخاطر اعتماد بنفس جسارتت میگه بمون

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
درسته میخان شماره شوهرتو بده . با اعتماد بنفس کامل نگران چیزی نباش. چون ممکنه رضایت نداشته باشه بیاد ...

یعنی زنگ نمیزنه بهش یا میزنه من فقط از همین میترسم دردسر درست نمیکنه خودش گفت زنی ک کار کنه رو نمیخوام هرکاری دوست داری بکن

یعنی زنگ نمیزنه بهش یا میزنه من فقط از همین میترسم دردسر درست نمیکنه خودش گفت زنی ک کار کنه رو نمیخو ...

شاید زنگ بزنند اونا ک نمیدونند شوهر شما چطور آدمیه. 

من ی جا میخاستم برم سرکار شماره چند تا فامیل درجه یک رو خواسته بودن بهشون زنگ زده بودن فلانی رو میشناسی اون هم گفته بود اره فلان کسم میشه. بعدش قطع کرده بودند.

ولی جاهای دیگه نه زنگ نزدن.

بلاخره ممکنه اتفاقی براتون بیوفته باید شماره شو داشته باشند بهش خبر بدن.

در هر صورت خواهر عزیزم اگه از راهی ک انتخاب کردی مطمئن هستی و دلایل کافی داری برو جلو. ایشالله ک ب چیزی ک میخایی میرسی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی