2777
2789
عنوان

عاشقمه اما بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 45 پست

عشق شعاره

وقتی پول رهن نداشته باشی

وقتی مدام تو خونه باشی 

وقتی پول نداشته باشی لباس مدنظرتو بخری

وقتی یه بچه بیاری حسرت همه چی به دلش بمونه

وقتی نتونی سیر دلت بخوری بگردی بپوشی 

وقتی از فقر نتونی مثل بقیه به ظاهرت برسی

عشق کجاشه ها کجاشه 

عشقی نمیمونه بجز حسرت

یکی از مولفه های اصلی زندگی پول 

خودتون گول نزنید دخترا ما ضربه خوردیم شما نخورید

الان تو این زمونه پول نیاز اصلیه قدیم نیست که بگی همه چیو یواش یواش میسازم

باز اگه مرد عرضه داشته باشه یچیزی بدونی فردای زندگی سریع خودشو جمع میکنه

اما مرد بی عرضه ی بی پول فقط بدرد مادرش میخوره و بس تمام

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش ازمون نظامو یک ماهه میشه جمع کرد و قبول شد من خودم لیسانس عمرانم و تجربشو دارم، من هم حس میکنم ...

واقعااااااا؟شما قبول شدین؟؟؟آخه همش میگه سن بالاها شرکت میکن خیلیییییی شانس قبولی سخته و این حرفا      اره نشسته خونه به هوای درس تا مهر بره مدرسه

واقعیت طاقت قسط و وام رو ندارم از یه طرف واقعا دوسش دارم

الان وضعیت جامعه جوریه که از جوون تا پیرش زیر قسط و وامن خیلی زندگیا سخت شده 

تو ببین اون آدم میتونه از پس مشکلات زندگی بربیاد میتونی روش حساب کنی آدمی هست جا نزنه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
عشق شعارهوقتی پول رهن نداشته باشیوقتی مدام تو خونه باشی وقتی پول نداشته باشی لباس مدنظرتو بخریوقتی ی ...

حرفاتون حقه    الان دیگه مثل قدیم نیست بگیم فقط مومن و آل باشه ذاتش خوب باشه  خیلی ها آدم های خوبین اما بی پول 

پول باشه جلوت همه خم میشن حتی   کاش خدا عقل بده بهمممممم .حسرت این دوست داشتن میمونه رو دلم

الان وضعیت جامعه جوریه که از جوون تا پیرش زیر قسط و وامن خیلی زندگیا سخت شده تو ببین اون آدم میتونه ...

من خودم زیر قسطم واسه پیشرفتام  همش از بعضی تفریح ها میزنم واسه پس اندازم     این آقا تا ۲۷ سالگی کاری نکرده تازه از مهر میره مدرسه معلم شده   الانم خونست مثلا واسه آزمون نظام میخونه  یه جا از حرفاش متوجه شدم رو پولم حساب کرده مثلا گفت زندگی رو باهم میسازیم باهم پیش میریم    مامانم میگه میسازیم نداریم  تو این ۲۷ سال باید میساختی     این چیزا منو دو دل میکنه

حرفاتون حقه الان دیگه مثل قدیم نیست بگیم فقط مومن و آل باشه ذاتش خوب باشه خیلی ها آدم های خوبین ...

من و شوهرم همو دوست داشتیم الان از بی پولی نه اون منو دوست داره نه من اونو 

پول نباشه تهش بی میلیه

حالا باز خودت بهتر میدونی 

اگه خانوادش حامیشن خودش عرضه داره میدونی بعدا برا خودش کسی میشه زنش شو 

اگر نه رو آیندت قمار نکن که بشه خونه پدر بازهم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
من خودم زیر قسطم واسه پیشرفتام همش از بعضی تفریح ها میزنم واسه پس اندازم این آقا تا ۲۷ سالگی کا ...

سنشم زیاده از طرفی رو شاغلی و حقوق شمام حساب کرده مامانت راست میگه به نظرم بیشتر فکر کن حالا که شرایطت این جوریه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من و شوهرم همو دوست داشتیم الان از بی پولی نه اون منو دوست داره نه من اونو پول نباشه تهش بی میلیهحال ...

پدر نداره  ۳ تاپسرن   باباشون براشون یه خونه و زمین گذاشته یعنی واسه همههههههه   جنم هم من ندیدم والا  فقط زمزمه عاشقانه که بی تو میمیرم کس دیگه نباید نگات کنه و اینا   صفر صفر   منتظره مهر بشه بره مدرسه معلم شده تازگیا    الانم خونست به هوای خوندن واسه آزمون نظام مهندسی    

سنشم زیاده از طرفی رو شاغلی و حقوق شمام حساب کرده مامانت راست میگه به نظرم بیشتر فکر کن حالا که شرای ...

اره مامانم میگه یه بله برون بخاد نشون و حلقه و خرید  اینا بیاره میشه ۱۵۰ ملیون   ندارههههههههه  اون موقع میگه تو توقعت رو بیار پایین    وقتی راجع به آینده حرف میزنم میگه باهم میسازیم جفتمون کار می‌کنیم و اینا  فقط باهم باشیم

پدر نداره ۳ تاپسرن باباشون براشون یه خونه و زمین گذاشته یعنی واسه همههههههه جنم هم من ندیدم وال ...

نجواهای عاشقانه مردا قبل از دواج رو اصلا باور نکن 

کافیه خرشون از پل بگذره میشن یه وحشی بدزبون

من کلا به شما یا هرکسی که بخواد ازدواج کنه چیزی نمیگم که پشیمون شه کلا تجربه شخصیمو گفتم زندگی بدون پول عشق رو ازبین میبره واسه من که اینجوری بوده

اره مامانم میگه یه بله برون بخاد نشون و حلقه و خرید اینا بیاره میشه ۱۵۰ ملیون ندارههههههههه اون ...

مامانت حرف بی راهی نمیگن چون اگه قبول کنی باید از خیلی خواسته هات بگذری و کوتاه بیای الان تو خودت شرایطو بسنج تو باید تصمیم بگیری ببین میتونی کنار بیای 

واقعااااااا؟شما قبول شدین؟؟؟آخه همش میگه سن بالاها شرکت میکن خیلیییییی شانس قبولی سخته و این حرفا ...

من خودم شركت نكردم چون مسيرم چيز ديگه اي بود اما تمام دوستام شركت كردن و قبولم شدن الان كارم ميكنن با پروانشون، نه اينطور نيس همه رده سني هست ، شانش قبىلي ام بالاست چون ازمون رقابتي نيست هركس يه تعداد مشخصي تست بزنه قبوله مثل كنكور نيست در مقياس با رقبا باشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
مامانت حرف بی راهی نمیگن چون اگه قبول کنی باید از خیلی خواسته هات بگذری و کوتاه بیای الان تو خودت شر ...

اره مامانم راست میگه خودم میدونم    بالاخره باید جدا بشم ازش میدونم ممکنه ازم متنفر بشه حتییی