2777
2789
عنوان

عاشقمه اما بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 45 پست

این موقعها عقل تسلیم شده .شما باید آینده و ترسیم کنی .وقتی زندگی و شروع کردی و احتیاج به خیلی چیزها داشته باشی و نمی توانید تهیه کنید بخاطر بی پولی دیگه عشق و عاشقی نمیمونه. زمان حال دیگه مثل ۴۰ سال پیش نیست .یه آدم روستایی نشین هم وقتی به شهر میاد توقعاتش عوض میشه چه برسه به یکی که داخل شهر بوده.بخاطر دل بستن خودتان و طرف مقابل و اذیت و بدبخت نکنید وقتی همه چی اوکی شد اون موقع فکر ازدواج باشید.این نظر منه نظر شما هم محترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پولم تو این دوره زمونه لازمه دیگه مهمترینه که زندگی رو باهاش بتونی پیش ببری عشقم مهمه ولی برا این ...

چرا نمیگی یه زره هم خودت کنارش درامد داشته باش و با هم خودتون بالا بکشین 

نه متاسفانه مافقط لقمه ی اماده خوریم

چرا نمیگی یه زره هم خودت کنارش درامد داشته باش و با هم خودتون بالا بکشین نه متاسفانه مافقط لقمه ی ام ...

من خودم معلمممم   ماشین دارم  درآمد و پس انداز دارم  خونه پدرم رفاه دارم

[QUOTE=345573966]چرا نمیگی یه زره هم خودت کنارش درامد داشته باش و با هم خودتون بالا بکشین  نه متاسفانه مافقط لق ...[/Qفکر کنم متوجه هستین که اکثر مردای ایرانی با کار کردن خانومشون مخالفن اگه طرف مقابل قبول نکنه کار کردن رو چی ؟

این موقعها عقل تسلیم شده .شما باید آینده و ترسیم کنی .وقتی زندگی و شروع کردی و احتیاج به خیلی چیزها ...

درسته حرفتون  کاملاااااااااااااا درستهههههه   کاش از علاقه آدم کم‌بشه

من با همسرم ۲سال دوست بودیم هیچی نداشت تازه سربازیش تموم شده بود نه کار نه پول هیچی تازه مادرش پرو پرو میگفت تو خواستگاری میگفت ما نمیتونیم کمکش کنیم ولی من قبول کردم چون هیچوقت پول اولویتم نبود الانم نیست درحالی که خواستگار دکتر و نظامی داشتم الان ۳ساله خونه ی خودمونیم نمیگم اوضاع مالی عالیه ولی خداروشکر تونست خودشو جمع وجور کنه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خداروشکر

هرکسی یه جوریه من دوستای خودم آدمایی بودن که اصلا با همچین پسری دوست نمیشدن چه برسه ازدواج ولی من هیچوقت برام پول و ماشین مهم نبوده تو زندگی خداروهزار مرتبه شکر شاید زندگیم رویایی نیست شاید یه جاهایی سخت میشه برامون ولی آرامش حال خوب برام خیلی ارزش داره 

تو باید ببینی خودت چی میخوای همه مثل هم نیستن زندگی خیلی پایین بالا داره توتم حق داری از آینده بترسی

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
میدونم میدونم از این طرف ممکنه دل طرفم بشکنه ممکنه هیچ وقت کسی رو نتونم دوست داشته باشم

اگه اینجوریه ک ما باید به همه بله چشم بگیم دلش نشکنه

نمیشه که!

اینکه میگی نتونم کسیو دوست داشته باشم همش کشکه

طرف بعد ده سال زندگی مشترک عاشقانه طلاق میگیره و بازم عاشق میشه