2777
2789
عنوان

عاشقمه اما بی پول

621 بازدید | 45 پست

خدا هیچ کس رو سر دوراهی نزاره 

یکی میگه بعد دوماه از زندگی عشق از سرت میپره 

یکی میگه ممکنه هیچ وقت کسی اینطوری دوستتت نداشته باشه 

یکی میگه بی پول بدرد نمیخوره 

یکی میگه بسازید زندگی رو باهم 

خانواده کلا مخالفه 

خود آدم دو دل  اما وابسته 

آدم چه غلطی کنه؟؟دارم دیوونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ادم باعرضه ایه و هوش اقتصادی داره باهاش بمون پیشرفت میکنه اما در غیر این صورت ایندتو فدا نکن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اصلا اونم تو این شرایط عقلانی نیست آخرم خودت برمیگردی ب خانوادت میگی خودم کردم ک ...آدم با شکم گرسنه ...

میدونم میدونم    از این طرف ممکنه دل طرفم بشکنه ممکنه هیچ وقت کسی رو نتونم دوست داشته باشم

ببین کلم اولا به حرف هیچکس گوش نکن از منطق خودت استفاده کن تو این گرونی نمیشه از اول ساخت همه چیرو مگر اینکه پارتی داشته باشی و بتونی با تلاش خودتو بالا بالاها بکشی .عشقم مهمه خودش چون بی عشق زندگی معنی نمی‌ده که میده؟؟!!

ولی پولم نباشه بد میشه ممکنه سر چیزای کوچیک بحثتون بشه و دعوا کنین سر قسط و فلان ولی خب انتخاب خودته باز فکر کن ببین چی صلاحته

اگر ادم باعرضه ایه و هوش اقتصادی داره باهاش بمون پیشرفت میکنه اما در غیر این صورت ایندتو فدا نکن

حسم میگه نیست   ۲۷سالشه و تازه معلمی قبول شده  کلا خونست مثلا داره واسه آزمون نظام مهندسی میخونه   به من میگه به فکره که کاسبی بزنه   ولی کی؟؟؟؟؟؟؟

حسم میگه نیست ۲۷سالشه و تازه معلمی قبول شده کلا خونست مثلا داره واسه آزمون نظام مهندسی میخونه ب ...

راستش ازمون نظامو یک ماهه میشه جمع کرد و قبول شد من خودم لیسانس عمرانم و تجربشو دارم، من هم حس میکنم خیلی با عرضه نباشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡