2777
2789
عنوان

در حق بچه م بد کردم 😭😭

330 بازدید | 12 پست

وقتی بچه م به دنیا اومد کرونا بود و ما اصلا با هیچکس در رفت و آمد نبودیم من خودمم اصلا تو باغ نبودم که باید با بچه صحبت کرد و حرف زدن رو یادش داد می گفتم خودش یاد می گیره و خدا رو شکر که آرومه و هیچی نمیگه. از طرفی هم اشعار انگلیسی براش میذاشتم که یاد بگیره نمی دونستم باعث تاخیر گفتاری میشه. یه دوره ای هم روح و روانم بهم ریخته بود چه جنگ و دعواهایی که تو خونه داشتیم چه دادهایی که زدم و چقدر بچه ترسید و ...

حالا نتیجه ش این شده که بچه م خیلی کم حرف میزنه و مدام می برمش گفتار درمانی با هزینه بالا و دست تنها. زود هم قهر می کنه و حساس و زودرنجی.

بدون اینکه بدونم در حقش بدی کردم و با زندگیش بازی کردم پشیمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور

زمان کرونا بود جایی نبردمش

خودمم تک فرزندم و کلا کم حرف و درون گرام  و چند تا مشکل اساسی برامون پیش اومد که خیلی بی حوصله شدیم

منم کارتون های زبان اصلی میذاشتپ که بچم دو زبانه بشه ولی غافل ازاینکه زبان مادری رو هم نمیتونه حرف بزنه

حالا دخترم ۳ سالشه وخیلی نا واضح و کم حرف میزنه 

گفتار درمان و مهد کودک میبرمش 

منم همینطورزمان کرونا بود جایی نبردمش خودمم تک فرزندم و کلا کم حرف و درون گرام و چند تا مشکل اساسی ...

پسرم احوالپرسی بلده ولی وقتی کسی رو می بینه سلام و خوبی و اینا رو نمیگه

یک سال رفته مهد کمی بهتر شد ولی هنوز در حد سن خودش نیست

تو مهد راه میفتن حتما بزار مهد و ببرش پارک بزار از حقش دفاع کنه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
پسرم احوالپرسی بلده ولی وقتی کسی رو می بینه سلام و خوبی و اینا رو نمیگه

اینکه کاملاطبیعیه همه ی بچه ها افراد جدیدی رو میبینن یا جای جدید میرن سلام و احوالپرسی یادشون میره . مامانای خودمون تا چند سالگی هی یادآوری میکردن سلام دادی به خاله؟

اما دختر من یه اتفاق یا داستان رو نمیتونه به خوبی بازگو کنه جمله بندی بلده اما در حد تک جمله نه طولانی

اینکه کاملاطبیعیه همه ی بچه ها افراد جدیدی رو میبینن یا جای جدید میرن سلام و احوالپرسی یادشون میره . ...

پسر من جمله طولانیش سه کلمه هست که مثلا دو سه تا بلده. مامانی دوست دارم. بریم خونه ننه در این حد

پسر من جمله طولانیش سه کلمه هست که مثلا دو سه تا بلده. مامانی دوست دارم. بریم خونه ننه در این حد

ببرش خانه بازی دوستای هم سن خودش براش پیدا کن یا مهمونیهایی که بچه هم سنش دارن ببرش براش کتاب داستان بخون شبا کارتون براش بذار مهد هم حتما بذارش 

شعر خوب بلده؟

دختر من که سه چهار تا شعر بیشتر بلد نیست بعضی از شعرارو آخرین کلمه اش رو حفظه مثلا من میگم‌یه توپ دارم اون میگه قلقلیه  

چشم چشم دو ابرو رو هم که کلا قاطی پاتی میگه

کلاسای قصه گویی و شاهنامه خوانی هم هست

براش داستان بگو بعد ازش بخواه که تعریف کنه 

توی دبستان اول دبستان جمله سازی کار می کنند 

دوم باید یه بند یا پاراگراف بنویسن

سوم انشا می نویسن