2777
2789
عنوان

شکایت از قاضی

3558 بازدید | 133 پست

سلام بچه ها خوبین 

بچه ها یکی از خانوادمون ی جرمی رو انجام داده که چند ماه هست زندانه تا الان بازپرس راضی به شند نمیشد الان هم قاضی راضی به سند نمیشه سندش خیلی زیاده الان وکیل میگه از قاضی شکایت کنید ولی میگیم بیشتر لج میوفته ولی اینقد سخت گیری میکنه لجم بیوفته دیگ میخواد چکار کنه بیشتر از اینه که بیرون نیاد بچه ها نظر شما چیه به نظرتون ازش شکایت کنم یا نه ؟؟ قاضی اینقد بد اخلاقه که وکیل هم خوشش نمیاد بره دنبال پرونده موندیم چکار کنیم میشه یکی راهنماییم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خصومت شخصی داره

کلا اخلاقش صفره با متهماش واقعا انگار خصومت شخصی داره میری التماسم میکنی که این جرمش چیزی نیست برمی‌داره حرفتو میزاره رو پرونده بر علیه متهم استفاده میکنه

ب نطرم وکیل بیشترمیخوادانتقام خودشوبگیره شماروداره جلومیندازه !!!!!ینی چی ک جرات نداره بخاطربداخلاقی قاضی پیگیرکنه پ براچی پول میگیره!!!!!!

قاضی ها کله گنده ان فکرشکایت ازسرت بیرون کن دیدی ب داداشت حبس سنگین دادن بدترمیشه

احتمالا جرم سنگین بوده که متناسب با اون جرم، قرار تأمین صادر شده

نه جرمش سنگین نیست میزان جرم با میزان وصیغه ده به هیچه جرم در حد ۳۰۰ ملیونه اومده وصیغه ۲۰ میلیارد گذاشته

ب نطرم وکیل بیشترمیخوادانتقام خودشوبگیره شماروداره جلومیندازه !!!!!ینی چی ک جرات نداره بخاطربداخلاقی ...

فک کنم راست میگین چون ایندفعه هم به جا اینکه خودشو بره منو انداخت جلو که برو بپرس خوشم نمیاد برم پیش این قاضی پس به نظر شما چکار کنم