2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید بگی حق با کیه

130 بازدید | 12 پست

من 17 سالمه چند ماه پیش از نامزدم جدا شدم . حالا از اون به بعد خانوادم طوری باهام رفتار میکنن انگاری که اضافه ام . مامانم سر چیزای الکی سرم داد میزنه باهام دعوا میکنه میگه ازت بدم میاد ، از چشمم افتادی و .. وقتایی که درس میخونم الکی دعوا میندازه میگه ( ببخشید ببخشید ) : تو هیچ پخی نمیشی . الان رفته سرویس بهداشتی اومده بیرون میگه باید سرویسو بشوری در صورتی که من همه ی ظرفارو میشورم همه وعده ها ، گردگیری میکنم کمکش میکنم ، درسم باید بخونم . میگه عرضه نداری سرویسو بشوری منم دیگه عصبی شدم گفتم من دست به ببخشییییید بازم میگم : عن.ن و گو.ه کسی نمیزنم ... مامانم میگه من باید دست بزنم ؟ مینم دیگه واقعا از رفتاراش عصبی شدم گفتم شما وقتی ازدواج کردی خودت مسعولیت اینارو قبول کردی ولی من وقتا دختر شما شدم کسی نگفته بود مسعولیتت سرویس شستن و شنیدن غرغرای مادر پدرته ... بابامم بد اخلاقه درکم نمیکنن . از طرفی ام قدیمی فکر نمیکنن سره ازدواج که بگن شوهر کن برو ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنن . مامانم بلند بلند داد ممیزنه سرم الکی ، دست رو چیزایی که بدم میاد میزاره یه کلمه هم چیزی بگم میگه من از دستت سکته میکنم الهی بمیری راحت شم و ....           همشم منو با دخترای مردم مقایسه میکنه ولی تحمل نداره با مادرای دیگه مقایسه شه . اصن فکر نمیککنه که دخترای مردم چه بدی هایی دارن خدایی کدوم دختر 17 ساله ای 150 تومن ماهیانه میگیره صداشم درنمیاد ؟ ولی من هیچوقت اعتراض نکردم بابت چیزی . تا تقی ام به توقی میخوره بابام میگه تا وقتی خونه منی اوضاعت همینه میخوای بخوای نمیخوای هم تو خونه من چیکار میکنی ... تروخدا بگید حق با کیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا پیش میاد با کسایی به مشکلات خیلی جدی بر می خوردم که باهاشون رابطه خونی داریم تو این مدل روابط نمیشه قطع ارتباط کرد فقط باید دور شد دور موند همین ... 

برای آرامشت کمتر باهاش صحبت کن کمتر دور و برش باش تا کمتر بحثتون بشه 

خدانکنه من بمیرم برا مهربونیت

فدات ❤️خدانکنع عزیز دلم 

خودتو ناراحت نکن اصلا 🫂

منم ب خدا وضعیت توام بااین تفاوت ک ۲۲سالم میشه امسال 

دانشجوام ناهار و شام میزارم میخوریم ظرفارم من می‌شورم چای و میوه بامنع کلا همه چی بامنع بعدش مامانم میادازیرکار فقط ایراد پشت ایراد همین امشب بهش گفتم ب جای اینکه ایراد بگیری خودت انجام بده ک باب میلیون باشه ب خدا دخترای هم سن من همشون ت عشق و حالم قدر نمیدونن ک