2777
2789

یک عدد دختر مستقل شاغل هستم که دهنم داره صاف میشه از بس یه مشت همکار خاله زنک دارم 

میای کارت و درست انجام بدی زیر آبت و میزنن 

پخمه باشیم هر گندی میخوان بزنن تو شرکت 

روح و روانم پوکید آقا 

خدایا یه پول قلمبه برسون بذارم تو حساب سودش و بگیرم از شر هرچی آدم نا حسابیه خلاص شم 

آقا من می‌خوام برم یجا با گاو و گوسفند و بزغاله کار کنم ولی با آدما نه   

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم حسود عوضی خودشیرین همه جا هست

دقیقاً 

نمیذارن کارمون و بکنیم 

ازم میخوان پخمه باشم سر از هیچی در نیارم هر شیطنتی دلشون میخواد از لحاظ مالی بکنن سر آخرم همه کاسه کوزه ها سر من خراب شه

سر یه چیز الکی انقد اعصابم خورد میشا که سردرد میگیرم

چقد زندگی سخته 

نمیشه هم نشست تو خونه 

منم امروز داشتم میگفتم کاش یه پول قلمبه داشتم مینشستم خونه خودمو باد میزدم سر کار نمیرفتم از بس امروز روز مزخرفی بود 😭☹️☹️

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
دقیقاً نمیذارن کارمون و بکنیم ازم میخوان پخمه باشم سر از هیچی در نیارم هر شیطنتی دلشون میخواد از لحا ...

سعی کن فقط تو روشون خوب باشی و باهاشون همصدا 

ولی اصلااااااااااااا ساده نباش بند آب نده

منم امروز داشتم میگفتم کاش یه پول قلمبه داشتم مینشستم خونه خودمو باد میزدم سر کار نمیرفتم از بس امرو ...

دقیقاً