2777
2789
عنوان

بین پول و عشق کدوم رو انتخاب میکنید

383 بازدید | 37 پست

یه سوال ذهنمو درگیر کرده خیلی شدید بین این دو نفر با کدوم ازدواج می کنید؟

اول: دوست پسرتونه ، از لحاظ اخلاق و تعهد فوق العادست، ظاهرش خیلی خوبه، خیلی زیاد عاشق شماست و شما هم همونقدر عاشقش هستید. نه خونه داره نه ماشین اما پسر کاری هستش و حدود ۲۰ تومن درامدشه

دومی: از آشناهای دوستاتون هستن و توی مهمونی های خانوادگی دوستتون باهاش آشنا شدید.  اون هم از لحاظ تعهد و اخلاق فوق العادست ظاهرش خیلی خوبه. به شما علاقه مند شده ولی شما حس خاصی بهش ندارید فقط جنتلمن بودنش براتون جذابه. یه میلیاردر خودساختس که از یه خانواده فقیر خودشو به اینجا رسونده.

ویژگی های ظاهری و اخلاقی دو نفر مشابه هم هست و تنها اختلافشون احساس شما بهشون و وضع مالیشون هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارا

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

دوست داشتن و عشق

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

شاید اگر خودم دوست پسر نداشتم می گفتم دومی 

ولی الان که خودم ی نفر و خیلی دوست دارم میگم اولی 🥹🫠

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔