2777
2789
عنوان

متوسل شویم به حضرت عباس برای حاجات همدیگر دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 38 پست

حاجت روا باشید برای منم دعا کنید اگر کسی تو زندگی کیهان نیست و به من تمایل داره خیلی عاشق و دیوونم شه و واسم هرکاری کنه و این عشق همیشگی باشه و برای آرامشم دعا کنید ممنون دنیا هستم🌺

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمانسلامتی عزیزانمونشفای همه بیماران جسمی و روحیکنکوریا هرچی صلاحشونه و ...

انشاالله چقدر قشنگ دعا کردی

لطفا برای سلامتی کامل همسرم یک حمد بخونید التماس دعا
توروخدا دعا کنید راحت بارداری سالم و کامل داشته باشم خیلی زود خدا سوپرایزم کنه به حق امشب دوقلو بهم ...

انشاالله خیر جلوی راهت باشه

اسمم زهرادیگه خستم💔😔دعام کنید امسال در شرایط خوب خانوادم رضایت بدن که به هم برسیم و خوشبخت ...

انشاالله زهراجان خدا کمکتون کنه و راه هموار شه براتون

حاجت روا باشید برای منم دعا کنید اگر کسی تو زندگی کیهان نیست و به من تمایل داره خیلی عاشق و دیوونم ش ...

انشاالله خدا کمکت کنه خیر جلوی راهت باشه

شفای عزیزترینم خیلی یهویی براش این بیماری اتفاق افتاد الان بیمارستان هست و خیلی همه شوکه شدیم ازتون ...

انشاالله شفای عاجل

دعا کنید از ته دل شاد بشم و بخندم دعا کنید مشکلاتم حل بشه رزق و روزی وارد زندگیم بشهامیدوارم حاجت شم ...

انشاالله