wmahyw مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 4593 عنوان خانوما بینیمو عمل کردم 116 بازدید | 11 پست ۴ روزه عمل کردم هنوز درد دارم طبیعیه؟چ مسکنی بخورم ۳ ساعت پیش استا خوردم الان یکی دیگه بخورم اشکال داره؟و اینکه چیکار کنم چجوری بخوابم کلافه شدم با دهن نمیتونم نفس بکشم . 1403/04/18 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tmbh عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1721 فعلا که درد داری من تا چندین ماه سردرد داشتم تنها راهش اینه که به کمر بخوابی بالشتت سطحش یه کم بالا باشه
wmahyw مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 4593 فعلا که درد داری من تا چندین ماه سردرد داشتم تنها راهش اینه که به کمر بخوابی بالشتت سطحش یه کم بالا ... کلافم کرده دردش منو خداروشکر سردرد ندارم .
wmahyw مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 4593 نقاهتت روبرام میگی خیلی سخته ؟تنفست چطوریه برای من زیاد سخت نیست چیزای آبکی میخورم شیر و با عسل و کله پاچه ک زود تر جوش بگیرهاز دهن نفس کشیدن خیلی سخته تا ۹ روز باید با دهن نفس بکشم ک تا بعد تامپون در بیارمسخت ترین قسمتش با دهن نفس کشیدن و غذا خوردن اینم بگم اصلا نمیتونم بخوابم بیدارم همش .
tmbh عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1721 کلافم کرده دردش منو خداروشکر سردرد ندارم آره اوایلشه خب تا چند ماه شاید اصلا از درد نتونی بخوابی خوش بحالت من از ماه دوم سردرد داشتم عملت چجوری بود ؟فانتزی عمل کردی ؟
wmahyw مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 4593 آره اوایلشه خب تا چند ماه شاید اصلا از درد نتونی بخوابی خوش بحالت من از ماه دوم سردرد داشتم عملت چجو ... وای نگو دارم میمیرم چشام داره بسته میشه ولی نمیتونم بخوابماره فانتزی و با کلی بخیه/: .
tmbh عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1721 وای نگو دارم میمیرم چشام داره بسته میشه ولی نمیتونم بخوابماره فانتزی و با کلی بخیه/: من خودم این دردارو کشیدم یعنی ترکیدم از درد مخصوصا فانتزی که خیلی درد داره خواستی بخیه هاتو بکشی حتما بی حسی بزن وگرنه بیهوش میشه از درد
wmahyw مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 4593 من خودم این دردارو کشیدم یعنی ترکیدم از درد مخصوصا فانتزی که خیلی درد داره خواستی بخیه هاتو بکشی حتم ... مگه بی حسی میزنن ؟وای نگو فک کنم بعضیا جذبه چون وسط و نوک دماغمه .
tmbh عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1721 مگه بی حسی میزنن ؟وای نگو فک کنم بعضیا جذبه چون وسط و نوک دماغمه من دکترم خودش پیشنهاد داد گفت اگه بد دردی پماد میزنم برات باید بخوابی باهاش بعد بی حس شی من با این حال درد داشتم یعنی دکتر اومد بخیه بکش من جیغ میزدم البته من خیلی بد دردم آره واسه بعضیا اینجوریه
wmahyw مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 4593 من دکترم خودش پیشنهاد داد گفت اگه بد دردی پماد میزنم برات باید بخوابی باهاش بعد بی حس شی من با این ح ... نه من اینجوری نیستم الان فقط درد کلافم کرده .
tmbh عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1721 نه من اینجوری نیستم الان فقط درد کلافم کرده شاید بعدا بشی نمیدونم والا اگه نباشه که عالیه دیگه راحتی آره درد که کلا هست