2777
2789
عنوان

شوهر شمام اینطوریه😭😭😭😭😭😭

339 بازدید | 3 پست

تاپیک قبلم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

خب متنو کپی ویست میکردی اینجا الان سه ساعت بریم تاپیک قبلی کی حال داره😂😂🥸

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

دهنمونو سرویس کردی دیگه خب متنو کپی کن بزار اینجا انقد ک تاپیک میزنی دلیلش همینه ک کسی نمیاد حال ندارن برن تاپیک دیگه توهم هی پشت سر هم تاپیک میزنی بعد میان ک بت بگن میگی بیاین تاپیک قبل متنو کپی کن تاپیک بعد ک زدی اونجا بزارش

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان