2777
2789

کلاس شنا ثبت نام کردم پریود میشم ولی همون روز

و مجردم چون روز اول کلاس شنا اگه نرم خیلی بد میشه

تازه ثبت نام کردم چون مهلتش داشت تموم می شد. و هر جلسه نری به ضرر خودته‌. چون آموزشات اون جلسه رو نمی بینی. حالا موندم چیکار کنم چون خونریزیمم زیاده اگر با نوار بهداشتی بخوامم برمم آب به گند کشیده میشه. چیکار کنم حالا🥺😭💚💔

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

معلومه هم به خاطر خودت هم دیگران نباید بری

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا خودت چی فکر میکنی ؟ با این وضع میری ؟ اصلا مسئولای اونجا میذارن مگه وارد شی

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

آیا راهی جز نرفتن هست؟

نمیشه برم و بشینم و فقط آموزشات رو ببینم یعنی با لباس جز مایو برم و فقط آموزشات رو ببینم.

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
با نوار که نمیتونی بری در آب گل من میرفتم . با لباس ورزشی میذاشتن گوشه استخر بشینم رو صندلی و آموزشه ...

ببخشید با مایو گوشه استخر می شستین؟ یا با لباسی که بیرون اومدین از خونه؟ یعنی همون شال و لباس و شلوار عادی

ببخشید با مایو گوشه استخر می شستین؟ یا با لباسی که بیرون اومدین از خونه؟ یعنی همون شال و لباس و شلوا ...

فک کنم باید با لباس عادی بری 

عزیزم ب مربیت پیام بده و بپرس راحت کن خودتو 

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
ببخشید با مایو گوشه استخر می شستین؟ یا با لباسی که بیرون اومدین از خونه؟ یعنی همون شال و لباس و شلوا ...

نه با لباس بیرون که اصلا اجازه نمیدهم وارد فضا استخر بشیم. با تاپ یا تی و شرت و شلوارک میرفتم