2777
2789
عنوان

دیگه دارم دق میکنم😭😭

399 بازدید | 22 پست

با این مشکل

خانوادم هرچی به شوهرم خوبی میکنن شوهرم بی چشم و روئه میگه اونا ازمن خوششون نمیاد

ما هر سفری میریم مادرم به این زنگ میزنه..الان مادرم اینا یک هفتس رفتن سفر یکبار زنگ نزده احوال پرسی مادرم دوبار به من گفت گوشیو بده حالشو بپرسم

هر دوبار پیچوند

خیلی از مادرم خجالت میکشم

شوهرم ادم خوبیه اما اینکه با خانوادم بده..حالمو بهم میزنه

مادرم حتی اگه از شوهرم بدش هم بیاد بهش احترام میزاره اماشوهرم نه

الان مادرشوهر منم همینه...میفهمم از من بدش میاد اما خب در ارتباطیم باهم

مادرخودشو نمیبینه...گیر داده بهمادر من

دارم دیوونه میشم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم تو روابط دخالت نکن و بگو اخلاقش اینطوریه به مادر خودشم زنگ نمیزنه

وقتی بیوفتی وسط فاصله ایجاد میشه

چرا باید از هم بدشون بیاد اصلا وقتی یه خانواده میشی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
مث خودش رفتار کن بگو منم از خانواده تو بدم میاد

نمیخوام

مادزش خودشو به موش مردگی میزنه

میگه من که دوسش دارم و فلان

نمیخوام مادرش خوبه بشه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

عزیزم کاش به خونواده ت بفهمونی زیاداز حد ب شوهرت لطف و مهربونی نکنن، بخدا تهش پشیمونیه نباید ب دوماد زیاد رو داد،خیلییییی دیدم دوروبرم هرچی دامادو آدم حساب نمیکنن اون بیشتر میپیچه ب دست و پای خونواده زنش برعکس هرچی بالا بگیریش فک میکنه وظیفع س

خب دلیلشو بپرس شاید مشکلی داره حلش کن

از همه رفتارای مادرم ایراد میگیره

چی بگم من یه مدت خانواده شوهرم باهام خیلی بدبودن الان خوب شدن ولی دیگه نمیتونم باخاشون خوب باشم باهاشون بدم نیستما ولی هرچقدر خوبی کنن یادم نمیره چه بلاهایی سرم آوردن

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

ناراحتی نداره اسی توام مث خودش باش 

وقتیکه خوبی جوابگو نیست بایدددد اجبارو سازه کارت قرار بدی 

دفعه بعد مادرش مریض شد رفت مسافرت توهم اصن ن زنگ بزن ن جوابشو بده چیزیم گفت بگو مث خودتم 

منو شوهرمم همینیم بخاطر دوران عقد اختلافات خیلییی زیادی بین خانواده ها درگرفت الان خداروشکر حل شده مشکلی نداریم باهم .

ولی خب اگ ی وقتایی باز ناراحتی پیش بیاد شوهرم باز جرات نداره کاری کنه چون میدونه منم شکل خودش میشم 

بهش گفتم برام مهم نیست تو از خانواده من خوشت بیاد یا نه حتی مجبورم نیستی احترامشون بزاری چون خودم ی تنه پشتشونم ولی خب اگ دوسداری من احترام خانوادتو داشته باشم (حالا چه ظاهری چه باطنی)توهم مجبوری همونجور باشی 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺